«Πέρασε» και από την Αμπελιά!

Νίκη που – σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα – διεύρυνε την απόστασή του από τους διώκτες του πέτυχε στην Αμπελιά ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος επικράτησε του γηπεδούχου Ολυμπιακού με 1 – 0.

Οι πρωτοπόροι έφθασαν στο γκολ στο 49′ με ένα εντυπωσιακό αριστερό πλασέ του Στέλιου Δραχαλίβα, ενώ τρεις φορές τα δοκάρια απέτρεψαν την παραβίαση της εστίας του πολύ καλού Κιλιργιώτη.

Στο 6′ το σουτ του Βλαχάκη αποκρούστηκε από το αριστερό δοκάρι και κατέληξε άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε στο 81′ η κεφαλιά του Σουγλή. Στο 86′ ο εκ Δολίχης αμυντικός των Τσαριτσανιωτών είδε το βολέ του να αποκρούεται από το οριζόντιο δοκάρι και την μπάλλα να «σκάει» επί της γραμμής τέρματος, χωρίς να επιτευχθεί το 0 – 2.

Αξιοσημείωτο είναι ότι οι γηπεδούχοι, που παρατάχθηκαν με ελλείψεις, είχαν στον πάγκο τους τον «υπηρεσιακό» Κώστα Ξύτσα που άσκησε καθήκοντα προπονητή μετά την λύση της συνεργασίας με τον Γιάννη Τσαλάγγα.

Άριστη ήταν η διαιτησία του Κώστα Στάικου και των βοηθών του Δημήτρη Μίχου – Κώστα Στάμου (αντικατέστησε τον αρχικώς ορισθέντα Θωμά Πάλλα που είχε το θλιβερό καθήκον να αποχαιρετήσει τον πατέρα του που έφυγε χθές από την ζωή).

Οι Συνθέσεις

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Κώστας Ξύτσας): Κιλιργιώτης, Χάμος, Κοτρώτσιος Αθ., Νικολακούλης, Αντωνίου, Κοτρώτσιος Χρ. (87′ Πλίτσης), Χατζής, Κουρμπάτι (1′ λ.τ. Βασιλειάδης (62′ Χριστοδούλου)), Γκαραβέλης, Καρατζούκου, Τσαπατώρης.

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Νίκος Φώλλας – Νίκος Καραμήτσιος): Νούσιας, Μιφτάρι, Μπουμπουνάρας, Σουγλής, Αυλογιάρης, Αθανασούλης, Πεπκολάι, Πάτσης, Βλαχάκης (68′ Σεμερτζίδης), Πούτας (84′ Ντούφας), Δραχαλίβας Στ.

Διαιτητική Τριπλέτα
Στάικος, Μίχος, Στάμος.