“Πέρασε” νικηφόρα και από τα Ταμπάκικα

Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα για τα Βούναινα αφού πέτυχε μία δύσκολη αλλά και σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για την άνοδο που έχει θέσει στόχο η ομάδα στο τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Τα γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχαν οι Χατζηθεοδώρου και Λαζαρίδης ενώ για την ομάδα των Αμπελοκήπων μείωσε ο Ντε Λα Ρόσα με γκολ για πολλά “όσκαρ”.

Το Φιλμ του Αγώνα

2′ Φάουλ για τα Βούναινα εκτελεί ο Καραποστόλης παίρνει την μπάλα ο Αγγλόπουλος μέσα στην περιοχή βγαίνει τετ – α – τετ κάνει το σουτ αλλά τον κερδίζει ο Δριστέλλας αποκρούωντας την μπάλα.

11′ Ωραίο σουτ του Τσαπράζη η μπάλα περνάει λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Δριστέλλα.

13′ 0 – 1 Όμορφη ενέργεια του Χατζηθεοδώρου για τα Βούναινα βγαίνει μόνος του σε θέση τετ – α – τετ και με ιδανικό πλασέ κάνει το 0 – 1.

29′ 0 – 2 Τετ – α – τετ με τον Τσαπράζη και πάλι να βγαίνει απέναντι απο τον Δριστέλλα και την κατάλληλη στιγμή σπάει την μπάλα στον Λαζαρίδη ο οποίος με σουτ κάνει το 0 – 2.

35′ Φάουλ για τους γηπεδούχους με τον Μπίμπα να εκτελεί και τον Χαιντούσι να πιάνει το σουτ μέσα στην περιοχή αλλά την τελευταία στιγμή να διώχνει πάνω στην γραμμή ο Καραποστόλης και να κρατάει το “μηδέν” για την ομάδα του.

37′ Κόρνερ για τους φιλοξενούμενους με τον Τσαπράζη να εκτελεί και τον Γεωργόπουλο να πιάνει την κεφαλιά αλλά η μπάλα περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

40′ Τετ – α – τετ για την ομάδα των Αμπελοκήπων με τον Μεζίνι να κάνει το σουτ αλλά με εξαιρετική απόκρουση του Ματούλα η μπάλα να καταλήγει κόρνερ.

53′ Σουτ έξω από την περιοχή του Τσαπράζη για τους φιλοξενούμενους η μπάλα περνάει ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Ραντού.

59′ Πέναλτι για τα Βούναινα! Ο Χαιντούσι ανέτρεψε τον Κώστα Τσαπράζη μέσα στην περιοχή με τον κ. Κορέστη να καταλογίζει πέναλτι. Ο ίδιος παίρνει την πρωτοβουλία να το χτυπήσει. Η μπάλα περνάει λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα Ραντού.

70′ Όμορφη ενέργεια του Ντε Λα Ρόσα, σπάει την μπάλα στο πρώτο δοκάρι με τον Γερμάνη να κάνει “τσαφ” και να χάνεται η ευκαιρία να μειώσει για την ομάδα του.

78′ Μετά από σέντρα του Μπίμπα ο Μεζίνι βγαίνει μόνος του απέναντι στον Ματούλα όμως το σουτ που κάνει περνάει ξυστά άουτ.

79′ Ο αγώνας διακόπτεται λόγω ρίψης κρότων λάμψης κοντά στον Α’ βοηθό κ.Καραμαγκιόλα.Το παιχνίδι ξεκινά ύστερα από 2 λεπτά.

82′ 1 – 2 Πλαγιοκοπεί από δεξιά ο Ντε Λα Ρόσα, περνάει υπέροχα τον Ευαγγέλου και με ένα πανέμορφο σουτ στέλνει την μπάλα στο απέναντι “Γ” της εστίας των Βουναίνων σημειώνοντας ένα εντυπωσιακό γκολ και μειώνοντας για την ομάδα του σε 1 – 2.

Οι Συνθέσεις

Αμπελόκηποι (Κώστας Παπαρίζος): Δριστέλλας (31′ λ.τ. Ραντού), Τζιόγκας, Μπίμπα, Χαιντούσι, Νταμανάκας (56′ Θεοχαρίδης), Γερμάνης, Μπίμπα Γ., Τριτάρης, Ζησόπουλος(56′ Τσέλα), Ντε Λα Ρόσα, Μεζίνι.

Α.Ε. Βουναίνων (Σταύρος Τσαπράζης): Ματούλας, Αγγλόπουλος Δ., Ευαγγέλου, Τσαπράζης Στ., Ακρίβος, Καραποστόλης, Λαζαρίδης (68′ Τικταπανίδης), Μερτζανίδης, Χατζηθεοδώρου (90′ Αγγλόπουλος Κ.), Τσαπράζης Κ., Γεωργόπουλος (76′ Γκρίμπας).

Διαιτητική Τριπλέτα
Κορέστης, Τσιτρούλης, Καραμαγκιόλας.