Πέρασε χωρίς απώλειες και από τα παράλια…

Χωρίς να χάσει το παραμικρό “έδαφος” πέρασε και από τη Μελιβοία ο Μαχητής Τερψιθέας συνεχίζοντας την κούρσα του πρωταθλήματος της Α΄ ΕΠΣ Λάρισας, στο + 6 από τη δεύτερη Δήμητρα Γιάννουλης.

Δύο τέρματα των Τσιτουρτζή και Σαββίδη στην επανάληψη ήταν αρκετά για το συγκρότημα του Νίκου Σταυροθεόδωρου ούτως ώστε αν φύγει με το πολυπόθητο τρίποντο από τη ορεινή Μελιβοία.

Το Φιλμ του Αγώνα

5′ Σέντρα σουτ του Κακαζούκη στην συμβολή των δοκών η μπάλα.

13′ Φάουλ από δεξιά ο Κυριάκος, μόνος του ο Μάτος και ο Ταχτιντής με τον Παπαδόπουλο να μπλοκάρει την μπάλα.

31′ Σέντρα από δεξιά ο Μάτος, στην πορεία της μπάλας ο Τσιτουρτζής κάνει το σουτ στην κίνηση με το πλασέ, μόλις άουτ η μπάλα.

46′ Σέντρα από αριστερά ο Κακαζούκης, βρίσκει τον Μάτο μόνο του ο οποίος δεν πιάνει “γεμάτη” την κεφαλιά σε κενή εστία, η μπάλα άουτ.

47′ 0 – 1 Ο Μάτος κάθετη μπαλιά στον Ταχτιντή, αυτός χάνει το κοντρόλ αλλά από πίσω έρχεται ο Τσιτουρτζής που με σουτ κάνει το 0 – 1.

47′ Ο Κυριάκος κλέβει την μπάλα μπαίνει στην περιοχή την σπάει στο πέναλτι όπου ο Ταχτιντής κάνει χλιαρό σουτ, ασθενής απόκρουση από τον Παπαδόπουλο στην επαναφορά σουτ του Μάτου στα σώματα των αμυνομένων η μπάλα.

72′ 0 – 2 Σέντρα ακριβείας από δεξιά του Κυριάκου που βρίσκει τον Σαββίδη ο οποίος κάνει δυνατό σουτ στην κίνηση και διαμορφώνει το τελικό 0 – 2.

75′ Ο Τσιτουρτζής βγάζει κάθετη μπαλιά στο Μάτο, τετ – α – τετ αυτός με τον αμυντικό να του κλέβει την μπάλα προτού σουτάρει.

77′ Κάθετη μπαλιά στο Μάτο από τον Κυριάκο, τετ – α – τετ αυτός με τον αμυντικό να του κλέβει και πάλι την μπάλα προτού σουτάρει.

Οι Συνθέσεις

Φιλοκτήτης Μελιβοίας (Μίλτος Ζιάγκας): Παπαδόπουλος, Κατσιάνος, Πλατσάς, Κορδαλής (48′ Σπανός), Σουλίωτης, Σιμσιρής, Λούγκος, Χριστίδης (78′ Καραντώνης), Λίταινας, Καραμπούζης, Παπαχρήστος (71′ Νούσιος).

Μαχητής Τερψιθέας (Νίκος Σταυροθεόδωρος – Αχιλλέας Στεργιάκης): Μπρέλλας, Σαββίδης, Κακαζούκης, Αθανασίου, Χασιώτης, Παυλόπουλος, Κυριάκος ( 87′ Κουρούκας), Μολάς, Τσιτουρτζής, Μάτος ( 83′ Σχοινάς), Ταχτιντής (77′ Μόρφος).

Διαιτητική Τριπλέτα
Ζήλος, Αναστασίου Γ., Γκαρέλης.

Δελτίο Τύπου