
«Πέταξε» εκτός Κυπέλλου και τον Κίσσαβο Συκουρίου η Δάφνη Γλαύκης
Μετά τον Όλυμπο Γόννων, η Δάφνη Γλαύκης «πέταξε» εκτός συνέχειας Κυπέλλου ΕΠΣ Λάρισας (2-2 κ.α., 3-2 πεν.) μια ακόμη ομάδα της Α’ ΕΠΣ Λάρισας, αυτήν της ομάδας του Κισσάβου Συκουρίου. Στα πέναλτι!
Η αναμέτρηση ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους βρίσκοντας δίχτυα και μάλιστα δύο φορές με τον Τάσο Κυριάκο, ο οποίος και σκόραρε δις (59′, 71”) στο ντεμπούτο του με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα, με τους Γλαυκιώτες να μην εγκαταλείπουν της διεκδίκησης της πρόκρισης και με αντεπίθεση διαρκείας στο τελευταίο… τέταρτο της αναμέτρησης έφτασαν στην ισοφάριση με τους Σπανούλη (76′) και Σβερκούλη (90’+2′) με πέναλτι.
Και κάπως έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι. Εκεί όπου Μπολάκης και Μούμος αστόχησαν ένα για κάθε ομάδα, με τους Συκουριώτες να βλέπουν τους Νεμπεγλέρας και Αγγέλη να σημαδεύουν το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Αραμπατζή και την Δάφνη Γλαύκης να προκρίνεται!
Οι Συνθέσεις
Δάφνη Γλαύκης (Γιώργος Παπαντωνίου): Αραμπατζής, Μπατζογιάννης, Παπαποστόλου, Ντινούλης, Ντόντος, Μούμος, Νεράτζης (60′ Γκουντουβάς), Καραγιάννης (46′ Βράκας), Τσιώλης Ν. (85′ Μήτσιου), Μητροδήμος (46′ Σβερκούλης), Μαλάκος (46′ Σπανούλης).
Κίσσαβος Συκουρίου (Αποστόλης Τσιανάκας): Γιάκου, Βελής, Κουλουκτσής, Αγγέλης, Μουρογιάννης (65′ Χάμος), Καραποστόλης (55′ Νεμπεγλέρας), Μπολάκης, Πλιάγκας (75′ Λιόγκας), Τσίκος (55′ Κορδέλας), Φαρμάκας (55′ Τζιούρας), Κυριάκος.
Διαιτητική Τριπλέτα
Αντωνίου, Μίχος, Κοντογιώργος.