Πέταξε συγκινημένος για Σαγκάη ο Ιγκλέσιας

Το μεσημέρι της Τρίτης ο Ματίας Ιγκλέσιας, φανερά συγκινημένος, επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο για Σαγκάη, καθώς νωρίτερα το πρωί είχε λυθεί και επίσημα η συνεργασία του με τον Ατρόμητο.

Το τυπικό της υπόθεσης είχε μείνει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ιγκλέσιας από τον Ατρόμητο στην Τσανγκτσούν Γιατάι. Από τη στιγμή που χθες οι Κινέζοι κατέθεσαν τα χρήματα της ρήτρας (350.000 ευρώ) στον λογαριασμό του Ατρόμητου, το μόνο που έμενε ήταν να λυθεί και επίσημα η συνεργασία του Αργεντινού άσου με τους κυανόλευκους.

Το πρωί της Τρίτης, η ΠΑΕ Ατρόμητος έστειλε τα απαραίτητα έγγραφα και η μεταγραφή ολοκληρώθηκε και τυπικά. Έτσι ο Ιγκλέσιας από τα γραφεία της ομάδας, μετέβη άμεσα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με προορισμό την Σαγκάη, ώστε να ενσωματωθεί άμεσα στην νέα του ομάδα. Το Κινεζικό πρωτάθλημα ξεκινά τον Μάρτιο. Μάλιστα αρχικά η πρτήση ήταν προγραμματισμένη για τις 18.30 το απόγευμα, αλλά μιας και ολοκληρώθηκε σχετικά γρήγορα η λύση της συνεργασίας με τον Ατρόμητο, άλλαξε και το εισιτήριο για να φύγει νωρίτερα (15.30).

Ο Ιγκλέσιας ήταν φανερά συγκινημένος, καθώς έφυγε από μια χώρα την οποία λάτρεψε και στην οποία πέρναγε πολύ καλά. Ωστόσο ήταν τέτοια η πρόταση των Κινέζων που δύσκολα θα μπορούσε να την αρνηθεί. Ο ίδιος, “περισσότερο Έλληνας” από πολλούς, όπως συνήθιζε να λέει, ευελπιστεί κάποια μέρα να γυρίσει στην χώρα μας.