Πέφτουν οι τόνοι για Καμπάιγ – Κολοτσίνι

Στη διάψευση των δημοσιευμάτων που θέλουν τους Γιοάν Καμπάιγ και Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι στην πόρτα της εξόδου της Νιούκαστλ, προέβη ο τεχνικός της ομάδας, Άλαν Πάρντιου.

Ο Καμπάιγ δήλωσε μέσα στην εβδομάδα πως έχει την επιθυμία να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, την ώρα που το όνομα του Κολοτσίνι συνδέεται για ακόμα μία φορά με την Σαν Λορέντσο.

Ο Άλαν Πάρντιου θέλησε να αναφερθεί και για τις δύο περιπτώσεις, τονίζοντας πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τους οπαδούς της ομάδας.

Για τον Γιοάν Καμπάιγ, ο Άγγλος κόουτς δήλωσε: «Αν με ρωτήσετε αν θα ήθελα να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ θα έλεγα σίγουρα ναι. Αυτό θέλει να κάνει και ο Γιοάν. Αλλά τον θέλουμε εδώ. Προσπαθούμε να φτάσουμε εκεί, αλλά είναι δύσκολο. Μόνο παίκτες σαν τον Γιοάν θα μπορούσαν να μας οδηγήσουν εκεί. Δεν έχω πρόβλημα να θέλει να παίξει εκεί. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος».

«Ο Κολοτσίνι είναι ο αρχηγός μας και κάποια προβλήματα στο σπίτι του τον απασχολούσαν. Είναι όμως επαγγελματίας και είναι εξαιρετικός με εμάς. Ο μόνος λόγος που τα λέω αυτά είναι για να ξέρουν οι οπαδοί ότι δεν υπάρχει μεγάλο θέμα», ήταν τα λόγια του για τον Αργεντινό.