Πήραν την άδεια Λεβαδειακός και Δράμα και περιμένουν να μάθουν πού θα παίξουν

Πήραν την άδεια Λεβαδειακός και Δράμα και περιμένουν να μάθουν πού θα παίξουν

Ο Λεβαδειακός και η Δόξα Δράμας πήραν άδεια συμμετοχής από την ΕΕΑ και πλέον η απόφαση περνάει στη Σούπερ Λίγκα για να δώσει την έγκριση για να παίξουν στη μεγάλη κατηγορία!

Πλέον πρέπει να συνεδριάσει η Σούπερ Λίγκα και να αποφασίσει εάν θα βάλει τις δύο ομάδες στη μεγάλη κατηγορία, κάτι που εξαρτάται και από την εκδίκαση της υπόθεσης της ΑΕΛ και του Πανσερραϊκού, την Τρίτη στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, αλλά και από ερμηνείες των κανονισμών. Σύμφωνα με τον ΚΑΠ, ομάδα που υποβιβάζεται αγωνιστικά δεν έχει το δικαίωμα να παραμείνει στην κατηγορία, γεγονός που ευνοεί Λεβαδειακό και Δόξα, καθώς έτσι αποχαιρετούν οριστικά τη Σούπερ Λίγκα ΑΕΛ και Πανσερραϊκός.

Ωστόσο όπως επισημαίνουν οι δύο ομάδες που έχουν υποβιβαστεί, η εφαρμογή του ΚΑΠ έχει ανατραπεί από την Σούπερ Λίγκα με τις πρόσφατες αποφάσεις για τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και για την Καλλιθέα!

Αναμονή για τα στημένα

Το πιθανότερο πάντως είναι η Λίγκα να περιμένει να ολοκληρωθεί το θέμα με την εμπλοκή του Λεβαδειακού, αλλά και της Δόξας, στο σκάνδαλο των στημένων παιχνιδιών, προτού πάρει την τελική της απόφαση, καθώς δεν θελει να ανεβάσει μία ομάδα η οποία σε δύο μέρες μπορεί να υποβιβαστεί ξανά.

 

Πηγή: gazzetta.gr


 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...