
Πήρε αυτό που ήθελε η Ολύμπια!
Ακόμη μία νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α΄2 Γυναικών σημείωσε σήμερα το μεσημέρι η Ολύμπια Λάρισας απέναντι στις Σέρρες με σκορ 63 – 58, παιχνίδι το οποίο έγινε στο Κλειστό της Νεάπολης για τη 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Οι «πορτοκαλί» πήραν αυτό που ήθελαν στη σημερινή αναμέτρηση, δηλαδή το «ροζ» φύλλο και τους δύο πολύτιμους βαθμούς ενόψει και της συνέχειας του πρωταθλήματος.
Μάλιστα, με τη σημερινή νίκη η ομάδα του Πάρη Λότφι έφθασε τους τριάντα πέντε πόντους στο πρωτάθλημα, ενώ στην αντίπερα όχθη, οι Σέρρες έφθασαν τους είκοσι πέντε βαθμούς ύστερα και από αυτό το αποτέλεσμα.
Σε μεγάλη ημέρα για ακόμη ένα παιχνίδι της Ολύμπιας ήταν η Ασημίνα Κουτσουνούρη, όπου σημείωσε είκοσι δύο πόντους και ήταν η πρώτη σκόρερ του αγώνα, έναντι της Μαγδαλιανίδου των γηπεδούχων και της Μπακιρτζίδου των φιλοξενουμένων που έμειναν στους δέκα οκτώ πόντους.
Μετά από τη σημερινή νίκη οι «πορτοκαλί» θα αγωνιστούν την ερχόμενη Κυριακή στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον Ηρακλή για την 22η στροφή της Α΄2 Γυναικών.
Διαιτητές: Πράττος, Κουτσουρίδης.
Τα Δεκάλεπτα: 15 – 17, 35 – 30, 56 – 45, 63 – 58.
Ολύμπια Λάρισας (Λότφι): Ντριστέλα, Δημητρέλια, Σουλιώτη 8, Ντούρα, Παπαστεργίου 7 (1), Λιάσκου, Σκαρλή 3 (1), Μαγδαλιανίδου 18, Κουτσουνούρη 22 (4), Καλλίδη 5 (1).
Σέρρες (Δώδος): Μαραγκού 11 (2), Τόγα 17 (2), Μπακιρτζίδου 18, Τζιαμπάζη 8 (2), Λαδοπούλου Κ. 2, Βλαχβέη, Νασιάκου 2, Χατζηπαύλου, Στεφανίδου.