Πήρε Μπαγιώτα – Πρόσθεσε Παπαγεωργίου στο τιμ!

Την απόκτηση του Κοσμά Μπαγιώτα ανακοίνωσε ο Αχιλλέας Φαρσάλων.

Πιο Αναλυτικά

«Η διοίκηση της ομάδας μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Κοσμά Μπαγιώτα ο οποίος είναι 18 ετών και αγωνίζεται στην θέση του αριστερού μπακ ενώ μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια άνεση και ως κεντρικός αμυντικός και μέχρι πρότινος ανήκε στην ομάδα του ΠΟ Ελασσόνας και αγωνίστηκε στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της ΑΕΛ όπου και αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής του Συλλόγου και μετέπειτα μετεγγράφηκε στον ΠΟΕ.

Σύσσωμη η Διοίκηση του Συλλόγου καλωσορίζει τον Κοσμά στην οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων και του εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες».

Και ο Παπαγεωργίου στο τιμ!

Προπονητής φυσικής κατάστασης και άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Μπουκουβάλα, ανέλαβε ο Αρίστος Παπαγεωργίου.

Πιο Αναλυτικά

«Η διοίκηση της ομάδας μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αρίστο Παπαγεωργίου ο οποίος αναλαμβάνει το πόστο του γυμναστή φυσικής κατάστασης όντας και άμεσος συνεργάτης του προπονητή μας Δημήτρη Μπουκουβάλα στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας.

Ο Αρίστος Παπαγεωργίου είναι προπονητής στα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας Αχιλλέως Φαρσάλων ενώ κατά το παρελθόν έχει θητεύσει και ως ποδοσφαιριστής αλλά και ως προπονητής στην ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων.

Σύσσωμο το Δ.Σ. καλωσορίζει τον Αρίστο στην οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων και του εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες».