Πήρε τη ρεβάνς ο Λαρισαϊκός

Λένε πως η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Κάτι τέτοιο ισχύει και στην περίπτωση του ζευγαριού Λαρισαϊκού – Φορτούνας Κουτσοχέρου. Φέτος ο Λαρισαϊκός πήρε τη ρεβάνς για τον περσινό αποκλεισμό από τον θεσμό του Κυπέλλου με σκορ 3 – 2!

Σίγουρα άτυπη η ρεβάνς αυτήν, δεν παύει όμως να είναι… ρεβάνς.

Το προβάδισμα στους Νεοσμυρνιώτες έδωσε ο Κώστας Κωνσταντάς με απευθείας εκτέλεση φάουλ νωρίς στην αναμέτρηση. Ο Αλέξης Σαλοκανάς όμως είχε απάντηση για τους φιλοξενουμένους και στο 25′ έφερε το παιχνίδι και πάλι από την αρχή. Και κάπου εκεί ήρθε ο Άκης Τσιρογιάννης, που με τα δύο του προσωπικά τέρματα (ένα με πέναλτι) έδωσε “αέρα” δύο τερμάτων στην ομάδα του Γιώργου Χατζή.

Το μόνο που κατάφερε η Φορτούνα ήταν να μειώσει στο σκορ με τον Δημήτρη Σιούτα στο 73ο λεπτό.

Οι Συνθέσεις

Λαρισαϊκός (Γιώργος Χατζής): Κουκουφίκης, Μικερτζής Δ., Βασιλείου, Μαντζιώνης, Ακρίβος (70′ λ.τ. Καρτσιάμπας), Ανδρώνης, Φωκαΐδης (75′ Θέμελης), Μανωλόπουλος (60′ Μπαλάς), Τσιρογιάννης, Κωνσταντάς, Μικερτζής Β.

Φορτούνα Κουτσοχέρου (Βασίλης Κυριάκος): Τσιάντας, Τσιρογιάννης (75′ Χατζής), Μητράκας, Μπακογιάννης, Φωνιάς, Τσιάμης Β., Παπαδόπουλος (60′ Κυριάκος), Παζάρας, Τσιούτσιας, Καλφούτζος, Σαλοκανάς (67′ Σιούτας).

Διαιτητική Τριπλέτα
Βασιλός, Πάλλας, Σκριάπας.