Πήρε το αίμα του πίσω…

Σε ένα δυνατό παιχνίδι η κατά μία κατηγορία μεγαλύτερη Δόξα Βλαχογιαννίου, κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην πάντα υπολογίσιμη και δύσκολη έδρα του Δολιχιακού με το φτωχό 0 – 1, παίρνοντας ουσιαστικά το αίμα της πίσω για τον περσινό αποκλεισμό από τον θεσμό στην πρώτη κιόλας φάση.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Θανάσης Λιόλιος στο 71ο λεπτό όταν κέρδισε την κόντρα από τον Τριανταφύλλι και έπειτα από ωραία ατομική προσπάθεια κέρδισε τον Βασίλη Θεοδωράκη για το 0 – 1, όπου ήταν και το τελικό σκορ.

Μάλιστα ο ίδιος πάικτης θα μπορούσε να σημειώσει και δεύτερο τέρμα στο 81ο λεπτό όταν πλάσαρε άστοχα τον Θεοδωράκη σε τετ – α – τετ, σε μια φάση – “καρμπόν” με την φάση της επίτευξης του τέρματος.

Οι Συνθέσεις

Δολιχιακός (Κωστάς Καζάκης): Θεοδωράκης Β., Σιαπάκος, Κατσιαμήτας, Τριανταφύλλι (69′ λ.τ. Θεοδωράκης Στ.), Ντόκος (83′ Παπακωνσταντίνου Θ.), Σουγλής Στ., Λιόλιος, Πρακατές, Τσάτσος (64′ Χαλκίδης), Τζήκας, Ζιάκος.

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Βακουφτσής, Βάλλας, Μήσιος Δ., Καραρτζιόλης, Ιωαννίδης, Μήσιος Ν., Λιόλιος, Αθανασούλης, Σεΐζης (50′ Κοντοθανάσης), Τασιούλης (67′ Φαρμάκας), Γκουρομπίνος.