Πήρε το γειτονικό ντέρμπι και παρέμεινε «ζωντανή»!

Νικήτρια στο γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα σε Βλαχογιάννι και Δαμασιακό αναδείχθηκε η Δόξα με σκορ 1 – 0 κι έτσι παραμένει «ζωντανή» στο κυνήγι της παραμονής στην Α’ ΕΠΣΝ Λάρισας.

Έπειτα το πέρας της 5ης αγωνιστικής των πλέι άουτ στους κερδισμένους συμπεριλαμβάνεται και η Δόξα Βλαχογιαννίου, μιας και πήρε ένα πολύ σημαντικό εντός έδρας ματς κόντρα στον Δαμασιακό.

Έτσι, η ομάδα των Νίκου Χρόνη – Νίκου Φακίτσα έφθασε τους δέκα εννέα βαθμούς, βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας και στο -5 από την ζώνη του υποβιβασμού.

Από την άλλη, οι «μπλε» του Βασίλη Νάρη που βρίσκονται σαφώς σε πολύ καλύτερη βαθμολογικά θέση (3η), παρέμεινε στους τριάντα δύο μετά και το παιχνίδι αυτό.

Το ματς είχε μόλις ένα γκολ και αυτό έκρινε την αναμέτρηση. Ο Νίκος Γελαλής ήταν αυτός που βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 20′ με όμορφη απευθείας εκτέλεση φάουλ και το 1 – 0 παρέμεινε μέχρι το τέλος παρά τις χαμένες ευκαιρίες που είχαν οι παίκτες των δύο ομάδων μπροστά από τις δύο εστίες.

Από την πλευρά του, ο Δαμασιακός απείλησε με τον Αλέξη Τσούτσα στο 65′ και δέκα λεπτά μετά ο Βασίλης Δεληχάς έχασε μοναδική ευκαιρία για να φέρει το ματς στα ίσια με κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Οι Συνθέσεις

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας – Νίκος Χρόνης): Γραβάνης, Φράτζας, Παληγιάννης, Κυπαρίσσης, Τσιάρας, Πέτρου Θ., Πατσής (70′ Κιόρι), Λάκης (65′ Γκουρομπίνος Δ.), Ιωαννίδης, Γελαλής, Αλεξίου (75′ λ.τ. Πέτρου Γ.).

Δαμασιακός (Βασίλης Νάρης): Πέρπερας, Οικονόμου, Σκούπρας, Μπακαΐμης Στ., Βίδρας, Δούκας, Λούτσος Στ., Νταμπαλέτσιος (60′ Λέτσιος Χρ.), Τσούτσας, Λέτσιος Στ., Δεληχάς.

Διαιτητική Τριπλέτα
Φακής, Καραμπούλας, Γκαρέλης.