Πήρε το φιλικό η Προοδευτική με Νέα Αρτάκη

Στο γήπεδο της Προοδευτικής το απόγευμα του Σαββάτου έγινε φιλική αναμέτρηση, με την ομώνυμη ομάδα να επικρατεί με 2-1 με αντίπαλο τη Νέα Αρτάκη.

Οι γηπεδούχοι κατά διαστήματα ικανοποίησαν με την απόδοση τους, από την άλλη, ο ΑΟΝΑ είχε γενικά καλή απόδοση και ήταν ανταγωνιστικός απέναντι στην ομάδα της Νίκαιας. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι είχαν χαμένο πέναλτι στο 53′ με τον Ντάμπο (χαμένο πέναλτι είχαν και οι γηπεδούχοι στο 10ο λεπτό), με την Προοδευτική να φτάνει στο 2-0 με γκολ στο 63′ του Βασιλείου και στο 68′ του Ντερμίσι. Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε στο 75′ με τέρμα του Μεγάλου.

Προοδευτική (Καλαμάκης): Κατσουλης, Αποστόλου, Βασιλείου, Ντελιλαι, Μαουνης, Θεοδωρίδης, Τζανιδακης, Γαβράς, Κρισταν, Κυριαζής, Λαμπογλου. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Νικολακοπουλος, Ξυγκακης, Αντωνίου, Παλατσιος, Βουτσιωτης, Ντιρμίση, Λαντζούνης.

Νέα Αρτάκη (Γκόφας):  Τζουβάρας, Κουτρόπουλος, Τσατσαρώνης (30′ Σκριβάνος), Καραμπάς, Μπελίτσος (80′ Λειβαδίτης), Στασινόπουλος, Παπαδάκης, Δήμου (10′ Πατερίτσας λ.τ.), Κωστούλας (65′ Μεγάλος), Κατσούκης (63′ Ζαχαρόπουλος λ.τ.), Ντάμπος (60′ Χατζηστάμου).

The post Πήρε το φιλικό η Προοδευτική με Νέα Αρτάκη appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com