Πήρε το “Χ” ο Δωτιέας!

Ο Δωτιέας δοκιμάστηκε εκτός έδρας στην Νάουσα με την τοπική ομώνυμη ομάδα, και αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να επιστρέψει και να πάρει ακόμη έναν υπερπολίτιμο βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στην κατηγορία.

Μέτριο από άποψη ποιότητας ήταν το πρώτο ημίχρονο. Το πάθος και τα σκληρά μαρκαρίσματα κυριαρχούσαν στο ματς με αποτέλεσμα να μην μπορούν και οι δύο ομάδες να δημιουργήσουν κάποια κλασσική ευκαιρία. Η μοναδικές φάσεις που σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο, ήταν για τον Δωτιέα στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν το πολύ ωραίο ευθύβολο σουτ του Πετρουζέλη, πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Κύρου.

Ενώ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ακόμη μία φορά στο 35΄όταν ο Λώττας έκανε μία πραγματικά εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ, αλλά η μπάλα πέρασε “σύριζα” πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας. Στο δεύτερο ημίχρονο τώρα, αν και δεν είχαμε φάσεις, είχαμε γκολ. Και μάλιστα με το ξεκίνημα οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα. Όταν ο Αργυρίου με εκτέλεση φάουλ βρήκε τον Γασπαράτο, και αυτός με κεφαλιά έκανε το 1 – 0.

Η απάντηση του Δωτιέα ήταν σχεδόν άμεση. Καθώς στο 56΄ο Λώττας έβγαλε για τον Σιμούλη και αυτός με την μία για τον Τσατσαλίδη, ο οποίος με ένα πολύ όμορφο σουτ, έφερε το ματς στα ίσα για την ομάδα του. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και προσπάθησαν να απειλήσουν, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν με το 1 – 1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Οι Συνθέσεις

Νάουσα (Γιάννης Κερλίδης): Κύρου, Παπατάνος, Αργυρίου, Πέϊκος, Νικόλτσης, Καφαλάς, Συμπεθέρης, Αβραμόπουλος, Ρέντζια, Γασπαράτος, Περηφανόπουλος

Δωτιέας Αγιάς (Σωτήρης Αντωνίου): Λαμπρόπουλος, Τσιλούλης, Γούτος, Λούγκος, Γκαλίτσιος, Πετρουζέλης, Τσατσαλίδης, Τσιρογιάννης (75΄Χατζηλιάδης), Βαλαώρας, Λώττας, Κατσίκης