Πίρε: «Είχαμε ευκαιρίες και τις μετουσιώσαμε σε γκολ»

Σπουδαία νίκη πήρε στο πλαίσιο της ενδέκατης αγωνιστικής η Δάφνη Γλαύκης, που επιβλήθηκε του ΠΑΟΛ Αβέρωφ με 4 – 0 στην έδρα της.

Γράφει ο Δημήτρης Αγραφιώτης

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την Γλαύκη ήταν ο Μάριος Πίρε, καθώς πέτυχε χατ – τρικ και έδωσε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη στην ομάδα του Δημήτρη Δανιλούλη.

Το ArenaLarissa.gr επικοινώνησε με τον Μάριο Πίρε, με τον 19χρονο επιθετικό να μιλά για την νίκη απέναντι στο Αβέρωφ, όπως και για την πορεία αλλά και για την συνέχεια που θα έχει η Γλαύκη στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι αυτό απέναντι στο Αβέρωφ. Οι αντίπαλοι μας πίεσαν αρκετά, όμως μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση του Σωτήρη Κουκούτση, η ομάδα κατάφερε να μην δεχθεί γκολ. Εμείς είχαμε ευκαιρίες και καταφέραμε να τις μετουσιώσουμε σε γκολ», ήταν τα πρώτα λόγια του Μάριο Πίρε.

Για την πορεία που έχει κάνει έως τώρα η Γλαύκη: «Πιστεύω πως θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάποια θετικά αποτελέσματα και να ήμασταν πιο ψηλά στην βαθμολογία. Η ομάδα σιγά – σιγά στρώνει και βρίσκει χαρακτήρα».

Για την συνέχεια που αναμένεται να έχει η ομάδα του: «Θα προσπαθήσουμε αρχικά να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στο Μακρυχώρι στον αγώνα της Κυριακής. Από εκεί και πέρα, πιστεύω η ομάδα μου να έχει μία καλύτερη συνέχεια στο πρωτάθλημα».