Π(ί)ρε το πρώτο του τρίποντο ο Α.Ο.Μ.

Με δράστη τον Πίρε, ο Α.Ο. Μαυροβουνίου κέρδισε το πρώτο τρίποντο της χρονιάς, κόντρα στον Αμπελωνιακό!

Η ομάδα του Βασίλη Μπακογιάννη μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας και την σημερινή νίκη επί του Αμπελωνιακού, έκανε τους βαθμούς της τέσσερις, αφήνοντας τον Αμπελωνιακό στις εντυπώσεις και τον έναν βαθμό της πρεμιέρας με τον Σμόλικα Φαλάνης (1 – 1).

Σε ένα ήσυχο σε γενικές γραμμές παιχνίδι, ο Πίρε ήταν εκείνος που πέτυχε το τέρμα της νίκης για τους γηπεδούχους σοτ 64ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν και απέφυγε τον Κολιό έπειτα από πάσα του Αλέξανδρου Κακαζούκη και αφού γύρισε, σούταρε με τον τερματοφύλακα Καρκατσέλα να βρίσκει την μπάλα πριν αυτήν βρει και στο δοκάρι και εν συνεχεία να καταλήξει στα δίχτυα του Αμπελωνιακού για το 1 – 0, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Οι Συνθέσεις

Μαυροβούνι (Βασίλης Μπακογιάννης): Ριζόπουλος, Ντούρας (46′ Τατσέλος), Καραμπίνας, Κολιοφούτης, Μπάγκας Αχ., Μπάγκας Δ., Σιάτρας, Μπέτσης (88′ Μαγγόλας), Εμμανουήλ (55′ Κυρμιτζής), Αντωνούλης (46′ Κακαζούκης), Πίρε (80′ Ράχης).

Αμπελωνιακός (Δημήτρης Αλεξανδρής): Καρκατσέλας, Λέκα Σ. (70′ Αλεξόπουλος Στ.), Πόνηρος (70′ Καρυώτης), Μεσημέρης, Κολιός, Αλεξόπουλος Αχ., Μπαρούτζας, Γκιόνα, Πάνου, Βογιατζής (60′ Βούκιας), Κυρίτσης (60′ Μαυρίδης).

Διαιτητική Τριπλέτα
Μπουρουζίκας, Παραφέστας, Τέγος Άγγ.