Πίτσος: «Κάθε χρόνο έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο»

Ο Γιούχτας ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας 20/7 την προετοιμασία του και ο Μηνάς Πίτσος εμφανίστηκε αισιόδοξος, τονίζοντας στην κάμερα του prismasport που βρέθηκε στην “πρώτη”, πώς οι πράσινοι πρωταγωνιστούν κάθε χρόνο ενώ για φέτος, δεν είναι αυτοσκοπός η άνοδος.

«Δύσκολη σεζόν για όλους»

Αρχικά, μίλησε για τη νέα χρονιά και για τις δυσκολίες της:

«Να ευχηθούμε σε όλα τα παιδιά υγεία, καλή ποδοσφαιρική χρονιά, ειδικά με αυτά που περάσαμε θεωρώ φέτος θα είναι λίγο δύσκολη η σεζόν για όλους, εύχομαι να περάσει γρήγορα όλο αυτό.

Εμείς θέλουμε να χαιρόμαστε το ποδόσφαιρο κάθε Κυριακή…»

«Έχουμε συνέχεια πρωταγωνιστικούς στόχους»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο στόχο του φετινού Γιούχτα:

«Το πρωτάθλημα φέτος θα είναι ανταγωνιστικό, οι ομάδες είναι ενισχυμένες, όσο για τη δικιά μας, να ευχηθώ υγεία, να ενσωματωθούν γρήγορα τα νέα παιδιά, αποχώρησαν κάποια παιδιά με παραστάσεις που βοήθησαν στην καταπληκτική χρονιά που κάναμε πέρσι.

Εμείς θέλουμε να συνεχιστούν οι καλές χρονιές, να μπουν τα νέα παιδιά στο κλίμα. Είμαστε μια ομάδα που έχει συνέχεια πρωταγωνιστικούς στόχους, θεωρώ η χρονιά θα είναι διαφορετική όσον αφορά τα πρόσωπα και το στυλ της ομάδας. Όλα να πάνε καλά, να έχουμε υγεία.»

«Ο Γιούχτας πρέπει να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις»

Ακόμα, ανέφερε πώς επιθυμεί η ομάδα του να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο:

«Κάθε χρόνο έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο, οι τρεις τελευταίες σεζόν ήταν πάρα πολύ καλές με αποκορύφωμα την περσινή που βγήκαμε 2οι σε ένα πρωτάθλημα που δεν ολοκληρώθηκε. Να κάνουμε μια ανάλογη σεζόν, χωρίς να είναι αυτοσκοπός η άνοδος. Θεωρώ πώς ο Γιούχτας πρέπει να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις.»

The post Πίτσος: «Κάθε χρόνο έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο» appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com