«Παίζουν» Σούσο και Ασαϊντί για Ολυμπιακό

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός στον Ολυμπιακό έχει ήδη φτιαχτεί, επαφές με ορισμένους υποψήφιους στόχους πιθανότατα έχουν γίνει αλλά υπάρχουν και τα δημοσιεύματα που… φέρνουν παίκτες στον Πειραιά. Και σύμφωνα με αυτά, δύο παίκτες της Λίβερπουλ μπορεί και να μετακομίσουν στο Λιμάνι.

Σούσο και Ασαϊντί λοιπόν είναι τα δύο νέα ονόματα που προστίθενται στη λίστα των ποδοσφαιριστών που ενδιαφέρονται οι «ερυθρόλευκοι» και μάλιστα βρίσκονται κοντά στην απόκτηση τους. Για τον πρώτο, οι Πειραιώτες είχαν ρωτήσει και πέρυσι το καλοκαίρι αλλά η μεταγραφή δεν προχώρησε. Αγωνίζεται στην θέση του χαφ, είναι 20 ετών και θα αποφασίσει εκείνος μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο νέων που θα γίνει τον Ιούνιο αν θα φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού με την μορφή δανεισμού ή όχι, σύμφωνα με τους Άγγλους.

Ο δεύτερος είναι 25 ετών, αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης ενώ είχε αποκτηθεί από την Χερενφέιν. Την εποχή που ο Ασαϊντί έπαιζε στην ολλανδική ομάδα, οι Πειραιώτες τον είχαν τσεκάρει χωρίς να εκφράσουν κάποιο παραπάνω ενδιαφέρον.

Πηγή: sport-fm.gr