Παίκτες Ηρακλή: «Η σιωπή μας δίνει χώρο στους θρασείς να κάνουν το κομμάτι τους»

Με ανακοίνωσή τους, οι παίκτες του Ηρακλή απάντησαν στις πρόσφατες δηλώσεις του Θόδωρου Ριζούλη για τις συνθήκες υπό τις οποίες προσπάθησαν να πετύχουν την άνοδο στην Basketleague αλλά και τις οικονομικές υποχρεώσεις απέναντί τους.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, η ομάδα του Ηρακλή προσπάθησε υπό εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες να πετύχει την άνοδο στην Basketleague, αυτή η αλήθεια αναδεικνύεται τουλάχιστον μέσα από το περιεχόμενο της ανακοίνωσης των παικτών τόσο ως προς την οικονομική ασυνέπεια όσο και τις συνθήκες της καθημερινότητας. Στην ανακοίνωσή τους, οι παίκτες του Ηρακλή ξεκάθαρα αναφέρονται στον Θόδωρο Ριζούλη.

«Το εύκολο είναι να μεταβιβάσεις τις ευθύνες όταν υπάρχουν άνθρωποι που σιωπούν σεβόμενοι την αγωνία του κόσμου και την ιστορία της ομάδας. Καλό θα ήταν ο μονίμως απών μεγαλομέτοχος να σεβόταν έστω και στα ψέματα την προσπάθεια παικτών που «ΛΥΓΙΣΑΝ» (όπως διαλαλεί αριστερά και δεξιά) . Αγωνιζόντουσαν σε συνθήκες αντίξοες για οποιαδήποτε ομάδα που θέλει να κάνει «πρωταθλητισμό».

«Πρωταθλητισμός» και «λύγισαν» μπαίνουν σε εισαγωγικά καθώς φανταζόμαστε ότι η αλλαγή 4 προπονητών 3 βοηθών 2 γυμναστών και η απουσία φυσιοθεραπευτή όλη τη χρονιά, μάλλον έθεταν σε κίνδυνο την σωματική και ψυχική υγεία των παικτών παρά βοήθησαν στην επίτευξη των στόχων της ομάδας.

Και αυτά είναι πολύ λίγα απ’ όσα συνέβησαν.

Οπότε μην προκαλείτε για τις εντυπώσεις ώστε να μην χρειαστεί να επεκταθούμε.

Για το οικονομικό σκέλος δεν θα αναφέρουμε κάτι, σεβόμενοι τα προβλήματα της κοινωνίας. Όλοι γνωρίζουν την κακή κατάσταση που ταλαιπωρούσε και συνεχίζει να ταλαιπωρεί τους πάντες στον σύλλογο.

Δυστυχώς η σιωπή των παικτών πάντα δίνει τον χώρο στους θρασείς να “κάνουν το κομμάτι τους”.
Αναλαμβάνουμε φυσικά το κομμάτι της ευθύνης που μας αναλογεί και δεχόμαστε την κριτική γιατί αυτή είναι η δουλειά μας και εμείς την δουλειά μας την ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ.

Παίκτες Ηρακλή 2022/23», αναφέρει η ανακοίνωση των παικτών του Ηρακλή.