ΠΑΕ ΑΕΛ: «Ντροπή κ. Σιδηρόπουλε»

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ, προς τον διαιτητή της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό, Τάσο Σιδηρόπουλο.

Χαρακτηριστικά λίγο μετά τη λήξη του εκτός έδρας ισόπαλου αγώνα με τους Βιωτούς, η ΠΑΕ ανήρτησε ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα, στην οποία αναφέρει χαρακτηριστικά πως στο ματς δεν σφύριξε ένας καταξιωμένος διαιτητής, αλλά ένας ακόμη «Πουλικίδης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ

«Ο διαιτητής Σιδηρόπουλος κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες σήμερα στη Λιβαδειά για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του Λεβαδειακού.

Έδωσε πέναλτυ που αμφισβητείται, έβγαλε όσες κίτρινες μπορούσε για να μας κόψει τα φτερά με το καλησπέρα και όταν έπρεπε να δώσει κόκκινη κάρτα στο «φάουλ καράτε» που δέχθηκε ο Οτορμίν, περιορίστηκε στην κίτρινη. Έδωσε όμως κόκκινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή Ηλιάδη μετά τη λήξη του αγώνα για να ξεκαθαρίσει το μένος του κατά της ΑΕΛ και την αδυναμία του να μας γυρίσει στη Λάρισα με μηδέν βαθμούς.

Η μεγαλειώδης εμφάνιση της ομάδας μας σε ένα απολύτως στημένο εχθρικά παιχνίδι, δεν τους επέτρεψε να ολοκληρώσουν το «έγκλημα».

Συγχαρητήρια και σήμερα στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ! Συγχαρητήρια στον κόσμο της ομάδας μας που τη συνόδεψε στη Λιβαδειά!

Είχαμε πολύ διαφορετική άποψη για τον εν λόγω διαιτητή. Πιστέψαμε ότι στο αντίστοιχα κρίσιμο φετινό παιχνίδι της χρονιάς για τον βόρειο όμιλο της Super league 2, θα σφύριζε ένας καταξιωμένος διαιτητής και όχι ένας ακόμη «Πουλικίδης».

Τελικά αποδεικνύεται περίτρανα πόσο νοσεί το ελληνικό ποδόσφαιρο και πόση δουλειά χρειάζεται η ελληνική διαιτησία ώστε να πάψουν να πληρώνουν γραμμάτια κατά το δοκούν, διαπράττοντας ανερυθρίαστα εγκλήματα κατά ομάδων που το μόνο για το οποίο αγωνίζονται είναι το fair play!

Είμαστε σίγουροι ότι το σημερινό παιχνίδι θα μείνει μελανό στίγμα στον καταξιωμένο κατά τα λοιπά διεθνή διαιτητή.

Μετά και τα παραπάνω η ΠΑΕ AΕΛ μόνο μία λέξη επιθυμεί να αποδώσει στον κ. Σιδηρόπουλο: ΝΤΡΟΠΗ!!».