ΠΑΕ Αρης κατά ΕΡΤ και Βαρούχα: “Σεβαστείτε κάθε Έλληνα πολίτη που σας πληρώνει”

Ο Άρης με νέα ανακοίνωση του το βράδυ της Κυριακής (29/1) τα έβαλε και με τη δημόσια τηλεόραση και τον Παναγιώτη Βαρούχα με αφορμή το πέναλτι που ζητάει στο χτύπημα του Αθανασιάδη στον Φαμπιάνο.

Ο Άρης έβγαλε και δεύτερη ανακοίνωση το βράδυ της Κυριακής (29/1) με την οποία αυτή τη φορά τα έβαλε και με τη δημόσια τηλεόραση και τον Παναγιώτη Βαρούχα με αφορμή το πέναλτι που ζητάει στο χτύπημα του Αθανασιάδη στον Φαμπιάνο.

“Προς Δημόσια Τηλεόραση: Φτάνει πια με τις μπαρούφες του δήθεν καθηγητή διαιτησίας που φιλοξενείτε κάθε Κυριακή βράδυ στην αθλητική σας εκπομπή.

Είναι ντροπή η «Αθλητική Κυριακή» που καθιέρωσε ο αείμνηστος Γιάννης Διακογιάννης να ευτελίζεται από τον Βαρούχα που έχει καταντήσει πλέον κωμικός. Όλη η Ελλάδα έχει καταλάβει ότι τα βλέπει όπως τον… βολεύει.

Και κάτι τελευταίο προς την Δημόσια Τηλεόραση: σοβαρευτείτε. Σεβαστείτε κάθε Έλληνα πολίτη που σας πληρώνει. Αν σας ενδιαφέρει να ανεβάσετε λίγο και τα νούμερα σας…”.

Δείτε πως σχολίασε ο Παναγιώτης Βαρούχας τις επίμαχες φάσεις του ΑΕΚ – Άρης που προκάλεσαν και την αντίδραση της ομάδας της Θεσσαλονίκης:

Πηγή: Sport24.gr