ΠΑΕ Ολυμπιακός για Ιωαννίδη: “Η τεράστια προσφορά σου στον Ολυμπιακό και τον ελληνικό αθλητισμό δεν θα ξεχαστεί ποτέ”

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός είπε το δικό της ξεχωριστό αντίο στον Γιάννη Ιωαννίδη μέσω ανάρτησης στον λογαριασμό της στο Twitter, κάνοντας λόγο για την τεράστια προσφορά του στους Πειραιώτες και στον ελληνικό αθλητισμό που δεν θα ξεχαστεί ποτέ.

Ο Γιάννης Ιωαννίδης ήταν αδιαμφισβήτητα μία από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ και του ελληνικού αθλητισμού γενικότερα, με τον χαμό του σε ηλικία 78 ετών το απόγευμα της Πέμπτης να βυθίζει σε πένθος και θλίψη όλη την αθλητική οικογένεια της χώρας.

Από την πλευρά της η ΠΑΕ Ολυμπιακός δημοσίευσε ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Twitter όπου έκανε λόγο για την τεράστια προσφορά του όπως επίσης για αρετές του όπως το ταλέντο, το πάθος και την προσωπικότητα του.

“Με το ταλέντο σου, το πάθος σου, την προσωπικότητά σου, την αφοσίωση και την σκληρή δουλειά σου ως προπονητής άλλαξες την ιστορία του ελληνικού μπάσκετ.

Η τεράστια προσφορά σου στον Ολυμπιακό και τον ελληνικό αθλητισμό δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Σε ευχαριστούμε για όλα και θα σε θυμόμαστε για πάντα… Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Γιάννη Ιωαννίδη”, αναφέρει η σχετική ανάρτηση των ερυθρολεύκων.
Πηγή: Sport24.gr