Σαββίδης: «Θέλουμε να πάρουμε το νταμπλ»

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Απαιτούμε από τον Λανουά και την ΕΠΟ να εγγυηθούν την υψηλότερη ποιότητα στις διαιτητικές ομάδες»

Μετά την ισοπαλία 0‑0 στο εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Super League (05/04), η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση σε έντονο ύφος για τη διαιτησία του αγώνα, ζητώντας άμεσα μέτρα από την ΕΠΟ και τον Λανουά.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εκφράζοντας παράπονα για τη διαιτησία του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα για την πρεμιέρα των πλέι οφ της Super League, προχώρησε σε επίσημη ανακοίνωση ζητώντας από την ΕΠΟ και τον Λανουά εγγυήσεις για υψηλή ποιότητα διαιτησίας στα κρίσιμα ματς που απομένουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας για τα Play Offs της Stoiximan Super League 2025-26.

Το σημερινό παιχνίδι απέδειξε ξεκάθαρα ότι διαιτητές που δεν ανήκουν στην ελίτ κατηγορία και δεν προέρχονται από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα, δεν μπορούν να διαχειριστούν μεγάλα και καθοριστικά παιχνίδια. Δεν μπορούμε να ανεχτούμε λάθη σε τόσο κρίσιμα παιχνίδια. Απαιτούμε από τον Λανουά και την ΕΠΟ να εγγυηθούν την υψηλότερη ποιότητα στις διαιτητικές ομάδες και να διασφαλίσουν ότι το φετινό πρωτάθλημα θα κριθεί δίκαια, αποκλειστικά από τις ομάδες, χωρίς παρεμβάσεις. Σε διαφορετική περίπτωση, όσοι βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης οφείλουν να αποχωρήσουν».

Πηγή: ertsports.gr