Παιχνίδι μνήμης στο Δαμάσι

Φιλικός αγώνας τιμής και μνήμης διεξήχθη την περασμένη Τρίτη (23-8-2011) το απόγευμα στο γήπεδο του Δαμασίου. Ο αγώνας ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του παλιού Προέδρου του Δαμασιακού Παντελή Χρηστίδη, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τον απροσδόκητο χαμό του.

Στο περιθώριο του αγώνα, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Δαμασιακού απένειμαν, ως ελάχιστο φόρο τιμής στον αδικοχαμένο πρώην Πρόεδρο της ομάδας, τιμητική πλακέτα στην οικογένεια του εκλιπόντος, την οποία παρέλαβε συγκινημένη η κόρη του Βάσω.

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές που έδωσαν το παρόν ήταν οι: Ιωαννίδης Μαν., Ιωαννίδης Χρ., Δεληχάς Τασ., Γαρδίκης Ι., Μουσιάρης Ε., Χαλιβέρας Δ., Λέτσιος Δ., Λέτσιος Β., Αγραφιώτης Ι., Πρατσίλας Χρ., Μουσιάρης Θ., Λούτσος Θ., Λούτσος Γ., Βίδρας Β., Κυρατζής Γ., Γεωργάκης Δ., Γκανάς Β., Γκουντελίτσας Β., Δημάκης Ν., Μουσιάρης Κ., Ζορμπάς Θ., Ιωαννίδης Ι., Ιωαννίδης Γ., Κανής Θ., Τσανάκας Στ., Γκατζιούρας Αλ., Ηλία Ηλ.

Τέλος, οι παλαίμαχοι του Δαμασιακού θέλουν να ευχαριστήσουν την Διοίκηση, τον προπονητή και τους παίκτες της ομάδας για την άμεση ανταπόκριση τους στο κάλεσμα για τη διεξαγωγή του αγώνα και να τους ευχηθούν καλή επιτυχία στο φετινό πρωτάθλημα της Α΄τοπικής κατηγορίας.