Παλαντίνο: «Η Μπάγερν το φαβορί, όλα όμως μπορεί να συμβούν»

Παλαντίνο: «Η Μπάγερν το φαβορί, όλα όμως μπορεί να συμβούν»

Οι δηλώσεις του προπονητή της Αταλάντα, Ραφαέλε Παλαντίνο, εν όψει της αποψινής πρώτης μάχης απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου, στο πλαίσιο της φάσης των “16” του Champions League.

Η Αταλάντα φιλοξενεί στο Μπέργκαμο την Μπάγερν Μονάχου, στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων για τους “16” της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο τεχνικός της “Ντέα”, Ραφαέλε Παλαντίνο”, έχρισε φαβορί τους Βαυαρούς, ωστόσο τόνισε πως στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν.

«Είναι ένα όνειρο το να βρισκόμαστε στους “16”. Θα είναι ένα υπέροχο παιχνίδι, αλλά και πολύ δύσκολο. Θέλουμε να το απολαύσουμε. Η Μπάγερν είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Είναι φαβορί, όλα όμως είναι πιθανά» είπε ο Ιταλός προπονητής.

Επιμέλεια: Δημήτρης Λιαργκόβας

Πηγή: ertsports.gr