Παλιά μου τέχνη… κόσκινο!

Με γκολ του συνήθη ύποπτου, Αλέξη Τζατζάκη, η ομάδα της Χάλκης κατάφερε να φύγει με το “διπλό” στις αποσκευές της από το γήπεδο του Διλόφου με αντίπαλο την αξιόλογη Αθλητικής Ένωση Δήμου Νίκαιας, με σκορ 0 – 1.

Ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενουμένων όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι αποδείχθηκε η “χρυσή αλλαγή” του Νίκου Ανδρέου αφού ήταν τραυματίας για περίπου δύο μήνες και κατάφερε μέσα σε πέντε λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, αποδεικνύοντας πως η τέχνη δεν ξεχνιέται, πετυχαίνοντας μάλιστα και το μοναδικό τέρμα της συνάντησης.

Οι Συνθέσεις

ΑΕΔ Νίκαιας (Γιώργος Καμάκας – Χρήστος Καπελιάνης): Τζουβάρας, Νταής, Κεχαγιά, Σαλτσίδης, Χονδρονάσιος, Μπακαρτζής, Σούλι (80′ Πασχάλης), Ραμάι (65′ Καρανίκας), Σβερκούλης, Χριστοδούλου, Μπούκας (65′ Τσακουρίδης).

Ηρακλής Χάλκης (Νίκος Ανδρέου): Τσιτλαχίδης, Πρίφτης, Βογιατζής Σ., Αλμυρούλης, Κοντοθανάσης, Κουσιώρας Ν., Κυριάκος, Παπαδημητρίου Μπ., Κουσιώρας Κ. (87′ Γκουγκότης), Τσιλιάκος Αγγ. (75′ Τζατζάκης), Βογιατζής Χρ. (88′ Μπαζούλης).