Παλιούρας: «Αξίζαμε την πρόκριση…»

Σπουδαία πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου πήρε ο Μαχητής Τερψιθέας, όπου επικράτησε με 4 – 3 στο Δημοτικό γήπεδο της Αμυγδαλέας την τοπική ομάδα του Αετού το απόγευμα της Τετάρτης.

Γράφει ο Δημήτρης Αγραφιώτης

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της χθεσινής αναμέτρησης ήταν ο Δημήτρης Παλιούρας, όπου πέτυχε δύο τέρματα για τον Μαχητή και μίλησε στο ArenaLarissa.gr για την χθεσινή νίκη, για την συνέχεια που θα έχει ο Μαχητής αλλά και για τον προσωπικό στόχο που έχει με την ομάδα της Τερψιθέας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο επιθετικός του Μαχητή: 

«Πιστεύω πως ήμασταν πολύ καλοί στο χθεσινό παιχνίδι. Αξίζαμε την πρόκριση και στο τέλος προκριθήκαμε στην επόμενη φάση. Συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι που έχουμε στόχο την νίκη», ήταν τα πρώτα λόγια του Δημήτρη Παλιούρα.

Για την συνέχεια που αναμένεται να έχει ο Μαχητής τόσο σε πρωτάθλημα, όσο και σε κύπελλο, είπε: «Θεωρώ πως αρχίζουν και στρώνουν τα πράγματα για τον Μαχητή Τερψιθέας. Η ομάδα είναι καινούργια και τα αποτελέσματα που θέλουμε θα έρθουν σιγά – σιγά».

Τέλος, για τον προσωπικό στόχο που έχει με την ομάδα της Τερψιθέας, τόνισε: «Θέλω να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ την ομάδα και αυτήν να πετύχει τους στόχους που έχει θέση για την φετινή χρονιά».