Παναγιωτούδης: Έπρεπε να το τελειώσουμε πιο νωρίς

Ο μέσος των “μπλε”, που είχε την “ασίστ” στον Κουσκουνά στο 0-2, τόνισε ότι το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο από το πρώτο ημίχρονο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Ερχόμασταν από τρία αποτελέσματα που δεν ήταν καλά για την ομάδα. Σήμερα ήρθαμε για ένα αποτέλεσμα, το δείξαμε από την αρχή. Επρεπε να έχουμε τελειώσει πιο νωρίς το παιχνίδι, χάσαμε ευκαιρίες, αλλά το σημαντικό είναι που πήραμε τους τρεις βαθμούς και για την ψυχολογία μας. Τώρα βλέπουμε τα επόμενα παιχνίδια, κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για να παίρνουμε τους 3 βαθμούς».

Για το πού κρίθηκε το παιχνίδι: «Θεωρώ ότι μπήκαμε πάρα πολύ αποφασισμένοι, ξέραμε για ποιο λόγο ήρθαμε, γιατί δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα για εμάς. Το δείξαμε από την αρχή και τις φάσεις που κάναμε και θεωρώ ότι από το πρώτο ημίχρονο το σκορ θα έπρεπε να είναι μεγαλύτερο».

Για το αν συμφωνεί με τον προπονητή του ότι ήταν κομβικό το παιχνίδι: «Τα τρία προηγούμενα παιχνίδια δεν ήταν τόσο καλά για εμάς, έπρεπε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και για την ψυχολογία της ομάδας και για να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά ώστε να πάρουμε τους περισσότερους βαθμούς».

Athlitiko

The post Παναγιωτούδης: Έπρεπε να το τελειώσουμε πιο νωρίς appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com