Παναγιωτόπουλος: Μεγάλη η ευθύνη για την Καλαμάτα

Ο Βασίλης Παναγιωτόπουλος είναι ο άνθρωπος που θα τρέξει φέτος όλα τα διοικητικά θέματα της Μαύρης Θύελλας.

Η πολυετής γνωριμία του με τον πρόεδρο Γιώργο Πρασσά και η σχέση εμπιστοσύνης που έχει αναπτυχθεί μεταξύ τους, οδήγησε τον διοικητικό ηγέτη της Καλαμάτας να του αναθέσει εν λευκώ την διαχείριση σε επίπεδο εκτελεστικού διευθυντή.

Ο Βασίλης Παναγιωτόπουλος είναι ο “άνθρωπος του προέδρου”, τα μάτια και τα αυτιά του ελληνοαμερικανού επιχειρηματία στην Καλαμάτα με τον οποίο βρίσκεται σε καθημερινή ανοικτή γραμμή για όλα τα ζητήματα της Μαύρης Θύελλας.

Ο ίδιος μιλώντας στο sport365.gr δηλώνει έτοιμος για την μεγάλη πρόκληση της ΜαύρηςΘύελλας επισημαίνοντας πως θα απαιτηθεί δουλειά και σύμπνοια για τον κοινό στόχο.

Είναι μεγάλο το βάρος της ευθύνης απέναντι στο ιστορικό όνομα της Καλαμάτας αλλά και στον πρόεδρο με τον οποίο με συνδέει γνωριμία δεκαετιών. Ο καθένας από την πλευρά του και όλοι μαζί πρέπει να κάνουμε την μεγάλη προσπάθεια να φέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει και να δικαιώσουμε το όραμα του προέδρου.

“Προσωπικά νοιώθω μεγάλη την ευθύνη και θα κάνω ότι περνά από το χέρι μου. Λίγα λόγια και πολλή δουλειά”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Βασίλης Παναγιωτόπουλος ενώ για τον σχεδιασμό τονίζει:

Υπάρχει πλάνο για την οργάνωση σε διοικητικό επίπεδο όπου θα γίνουν προσεκτικές και μελετημένες κινήσεις.

“Οι μεταγραφές είναι θέμα του Νίκου Αναστόπουλου και του προέδρου. Γίνονται επαφές σε όλα τα επίπεδα αλλά όλοι αυτή την περίοδο βρίσκονται σταντ μπαϊ περιμένοντας τις αποφάσεις της Πολιτείας για την αναδιάρθρωση.

“Όταν υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις τότε θα ήμαστε σε θέση να μιλήσουμε και με ονόματα.

The post Παναγιωτόπουλος: Μεγάλη η ευθύνη για την Καλαμάτα appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com