Παναθηναϊκός: Επιστροφή για Σένκεφελντ, παραμένει εκτός ο Αλεξανδρόπουλος

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε, πήρε μέρος στη χθεσινή προπόνηση, και τέθηκε στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς για το ματς με τη Σλάβια Πράγας. Παραμένει εκτός ο Αλεξανδρόπουλος που αναμένεται να μπει τις επόμενες μέρες.

Η επόμενη της ήττας από τη Σλάβια και της επιστροφής του Παναθηναϊκού από την Πράγα περιελάμβανε κανονικά προπόνηση για τους πράσινους στο “Γ. Καλαφάτης” και τα ευχάριστα νέα ήρθαν από την επιστροφή του Μπαρτ Σένκεφελντ στο πρόγραμμα της ομάδας. Ο Ολλανδός ξεπέρασε την ίωση που τον άφησε εκτός του πρώτου αγώνα με τη Σλάβια και δήλωσε διαθέσιμος για την αναμέτρηση της Λεωφόρου.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

Η επιστροφή του Μπαρτ Σένκεφελντ στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού ήταν το θετικό νέο στο πρόγραμμα της Παρασκευής στο “Γ. Καλαφάτης”.

Οι Πράσινοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν τουλάχιστον ένα ημίχρονο στον αγώνα κόντρα στη Σλάβια Πράγας, έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Μοναδική απουσία αυτή του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου λόγω ίωσης”.

Πηγή: Sport24.gr