Παναθηναϊκός: Η συμφωνία κυρίων για το μπόνους του Μπουζούκη

Μετά από εισήγηση του Γιώργου Δώνη εδώ και περίπου δύο μήνες έχει προβλεφθεί μπόνους συμμετοχών στο συμβόλαιο του Γιάννη Μπουζούκη, ώστε να υπάρχει ισορροπία σε σχέση με εκείνο του Τάσου Χατζηγιοβάνη.

Ρεάλ – Παναθηναϊκός με Live Streaming* & σούπερ προσφορά* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Οι ισορροπίες στα αποδυτήρια μίας ομάδας είναι το Α και το Ω για την εύρυθμη λειτουργίας της και με γνώμονα αυτό, ο Γιώργος Δώνης εισηγήθηκε πριν φύγει το 2019 προς την διοίκηση του Παναθηναϊκού, να μπει μπόνους συμμετοχών στο συμβόλαιο του Γιάννη Μπουζούκη, χωρίς να έχει κάποια απαίτηση ο παίκτης ή ο εκπρόσωπός του.  Ο νεαρός μέσος υπέγραψε την ανανέωση της σύμβασης του επί εποχής Νταμπίζα όπου στο κλαμπ επικρατούσαν συγκεκριμένοι οικονομικοί κανόνες, την ώρα που ο Τάσος Χατζηγιοβάνης πέτυχε μια συμφωνία έπειτα από άμεση επαφή του εκπροσώπου του με τον Γιάννη Αλαφούζο και σε γενικές γραμμές πήρε αυτά που ζητούσε.

Ο Δώνης έκρινε πως ανάμεσα στους δύο παίκτες θα πρέπει να υπάρχει ισορροπία και όχι απόσταση στις απολαβές τους και εδώ και καιρό υπάρχει συμφωνία κυρίων ανάμεσα στην πλευρά του «Μπούζου» και την διοίκηση της ΠΑΕ για ένα μπόνους συμμετοχών της τάξης των 10.000 ευρώ. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής δεν θα υπογράψει νέο συμβόλαιο και το θέμα έχει κλείσει θετικά.

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...