Παναθηναϊκός – Ιωνικός: Βραβεύονται Μαυροκεφαλίδης και «τριφύλλι»!

Στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με τον Ιωνικό Νικαίας (16/11, 17:00), το «τριφύλλι» θα παραλάβει το βραβείο «Fair Play» και ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης του «MVP του μήνα».

Ο ΕΣΑΚΕ αναφέρει:

«H ΕΚΟ, Μεγάλος Χορηγός της Basket League, ανακοινώνει την δημιουργία ενός νέου θεσμού, του βραβείου “FAIRPLAY”. Σκοπός του θεσμού αυτού είναι η επιβράβευση των ενεργειών και των δράσεων που αναδεικνύουν το ευ αγωνίζεσθε και το υγιές φίλαθλο πνεύμα. Το βραβείο κατά περίπτωση θα δίνεται είτε σε συγκεκριμένους παίχτες και προπονητές, είτε σε αθλητικούς παράγοντες, είτε και σε ομάδες συνολικά.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά την διεξαγωγή του αγώνα Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Ιωνικός Νίκαιας Affidea της 7ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος ΕΚΟ Basket League, η ΕΚΟ θα απονείμει στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ το βραβείο «FAIRPLAY» για:

– Την πρωτοβουλία φιλοξενίας των ακαδημιών της ΑΕΚ και της κοινής παρακολούθησης της μεταξύ τους αναμέτρησης που διεξήχθη στην 1η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της ΕΚΟ Basket League

– Την πρωτοβουλία φιλοξενίας της φιλάθλου της Ένωσης Μυρτούς, στον ίδιο αγώνα

Παράλληλα, στο πλαίσιο της διεξαγωγής της αναμέτρησης Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Ιωνικός Νίκαιας Affidea, η οποία θα πραγματοποιηθεί Σάββατο 16/11 στις 17:00, η ΕΚΟ θα βραβεύσει τον MVP του μήνα Οκτωβρίου. Συγκεκριμένα το βραβείο MVP για τον πολυτιμότερο παίχτη του Οκτωβρίου θα δοθεί στον Λουκά Μαυροκεφαλίδη του Ιωνικού Νίκαιας Affidea.

Οι απονομές των νέων βραβείων “MVP του Μήνα” και “FAIRPLAY”

Ο 35χρονος φόργουορντ σέντερ συγκέντρωσε στον πρώτο μήνα διεξαγωγής της κανονικής περιόδου της EKO Basket League 110 βαθμούς στο ranking, περισσότερους από κάθε άλλο παίκτη του Πρωταθλήματος.

Τα στατιστικά του Μαυροκεφαλίδη για τον πρώτο μήνα της κανονικής περιόδου της EKO Basket League:

».

Πηγή: gazzeta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...