Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Αυτά λέει το φύλλο αγώνα του δεύτερου τελικού στο ΟΑΚΑ

Δείτε όσα καταγράφηκαν στο φύλλο αγώνα του δεύτερου τελικού της Basket League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Όσα του δεύτερου τελικού της Basket League με τον Παναθηναϊκό πριν από την έναρξη του δεύτερου τελικού της Basket League με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, αλλά και όσα έγιναν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, καταγράφηκαν από τους διαιτητές στο φύλλο αγώνα.

“Κατά την είσοδο του προπονητή της φιλοξενούμενης ομάδας, Γιώργου Μπαρτζώκα, στον αγωνιστικό χώρο οπαδός της Α ομάδας τον πλησίασε και τον προπηλάκισε λεκτικά. Δέκα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα, 5’59” πριν τη λήξη του τέταρτου και 17.4″ πριν τη λήξη του τέταρτου, οπαδοί της Α ομάδας άναψαν καπνογόνα στο χώρο των κερκίδων, που παρήγαγαν καπνό και λάμψη και πέταξαν νερό στον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας. Πριν την έναρξη του αγώνα οπαδοί της Α ομάδας πέταξαν γιαούρτι στον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας.

Μετά τη λήξη του αγώνα και κατά την αποχώρηση της Β ομάδας από τον αγωνιστικό χώρο, οπαδοί της Α ομάδας απώθησαν και εξύβρισαν τον έφορο της Β ομάδας, κ. Χρήστο Μπαφέ. Στα 5’59” πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, οπαδοί της Α ομάδας έβριζαν εν χορό Μπαρτζώκα μ….ε, π..ας γιε. Έγινε η πρώτη προειδοποίηση από τα μεγάφωνα του γηπέδου. Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις καπνογόνων και ρίψης νερού, έγιναν προειδοποιήσεις από τα μεγάφωνα”, αναφέρεται χαρακτηριστικά εκεί.

Πηγή: Sport24.gr