Παναθηναϊκός: Ο Αταμάν αποκάλυψε τι είχε συζητήσει με τον Σλούκα στο αεροδρόμιο

Τη στιχομυθία που είχε με τον Κώστα Σλούκα στις αρχές Ιουλίου, όταν βρέθηκαν να περιμένουν μαζί τις αποσκευές τους στο Ελευθέριος Βενιζέλος τον Ιούλιο, αποκάλυψε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν.

Το γύρω της Ευρώπης είχε κάνει η φωτογραφία με τον Εργκίν Αταμάν και τον Κώστα Σλούκα να περιμένουν δίπλα-δίπλα τις αποσκευές τους στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στις αρχές Ιουλίου, πριν δηλαδή ο πολύπειρος γκαρντ υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

Ο Τούρκος τεχνικός αποκάλυψε μάλιστα και τη στιχομυθία του με τον διεθνή Έλληνα γκαρντ, στο περιθώριο συνέντευξης του παραχώρησε στη Nova και τη Δώρα Παντέλη.

Επέστρεφε από διακοπές στη Σαρδηνία και μιλήσαμε για 4-5 λεπτά. Όλοι οι φίλοι μου που ασχολούνται με το τουρκικό μπάσκετ μου είπαν ότι είναι αδύνατο να φέρω τον Σλούκα στον ΠΑΟ, ‘Σίγουρα δεν θα έρθει στον Παναθηναϊκό’ (σσ. μου έλεγαν).

Αλλά ο πρόεδρος Δημήτρης Γιαννακόπουλος πίστευε σε αυτό, το πίστευα και εγώ. Του είπα (σσ. του Σλούκα): ‘Γιατί όχι; Σέβομαι απόλυτα το να μείνεις στον Ολυμπιακό, αλλά αν κάτι δεν πάει καλά και θέλεις να φύγεις, γιατί να πας σε όλους τους άλλους συλλόγους στην Τουρκία ή την Ισπανία; Έλα μαζί μου στον Παναθηναϊκό”, είπε ο προπονητής του τριφυλλιού.

Πηγή: Sport24.gr