Παναθηναϊκός: Πρόστιμο για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Με πρόστιμο ύψους 2.500€ τιμωρήθηκε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τη συμπεριφορά των οπαδών της, στη διάρκεια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Το ποσό των 2.500€ όρισε ως πρόστιμο για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ, για τη συμπεριφορά των οπαδών στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Οι πράσινοι τιμωρήθηκαν για τα καπνογόνα και τις κροτίδες στις εξέδρες, όπως επίσης για “επεισόδια στον αμέσως περιβάλλοντα χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων”.

Αναλυτικά:

Απαλλάσσεται η ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ): α) για χρήση λέιζερ και β) για υβριστικό σύνθημα με αποδέκτη φυσικό πρόσωπο, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ που διεξήχθη στις 19-3-2023 και

Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ): α) για επεισόδια (καπνογόνα, κροτίδες) εκτός του αγωνιστικού χώρου (κερκίδες) χρηματικό πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ευρώ, β) για παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας έγγραφη σύσταση με παράλληλη ανακοίνωση στον Τύπο και γ) για επεισόδια στον αμέσως περιβάλλοντα χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων πριν την έναρξη του αγώνα, χρηματικό πρόστιμο χιλίων (1.000,00) ευρώ, για τον ως άνω αγώνα“.

Πηγή: Sport24.gr