Παναθηναϊκός: Χειρουργείο και δύο μήνες εκτός ή ενέσεις και συντηρητικό πρόγραμμα ο Μακέντα

Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα ο Φεντερίκο Μακέντα στον αστράγαλο είναι πιθανό να τον οδηγήσει στο χειρουργείο και να τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον δύο μήνες.

Ο Ιταλός σέντερ φορ ταλαιπωρείται από τον συγκεκριμένο τραυματισμό εδώ και τέσσερις-πέντε μήνες και αυτός ο τραυματισμός δεν του επιτρέπει να δίνει το 100% των δυνατοτήτων του. Από την άλλη όμως δεν του απαγορεύει να παίζει και για αυτό έστω και με πόνους ο Μακέντα έχει αγωνιστεί στα ματς της Super League.

Ακόμα δεν έχει αποφασιστεί οριστικά αν ο Μακέντα θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου ή αν θα κάνει συντηρητική αποκατάσταση με θεραπείες και ενέσεις.

Το πιθανότερο είναι πως μέσα στις επόμενες μέρες, ακόμα και την Πέμπτη (14/10) θα έχει παρθεί η τελική απόφαση για το αν θα κάνει τελικά το χειρουργείο ώστε να αφαιρέσει ένα μικρό κοκκαλάκι που θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης από ενάμιση έως δυόμιση μήνες.

Ο τραυματισμόςε στον αστράγαλο δεν έχει σχέση με τον δεδομένο τραυματισμό του στον αγκώνα (κάταγμα) από το πρόσφατο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Πηγή: Sport24.gr