Παναχαϊκή: «Έπρεπε να φύγει μετά τη Νίκη Βόλου»!

Όσο περνούν οι μέρες, τόσο ανοίγουν στόματα για το επιτελείο που βρίσκονταν στην Παναχαϊκή και αναφερόμαστε σε αυτό, το οποίο απαρτίζονταν τόσο από τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, όσο και τους Στέλιο Βενετίδη, Νίκο Λουμπαρδέα και τους υπόλοιπους συνεργάτες τους.

Κύκλοι από το περιβάλλον του προέδρου, ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν πως ότι «έχτισε με κόπο» ο Γιώργος Μπάρλος, πήγε να διαλυθεί σε… μια βραδιά.

Κι όπως τονίζουν, είχε δει πράγματα και καταστάσεις, από το ματς με τη Νίκη Βόλου (ήττα με 2-1) αλλά δεν ήταν σίγουρος, ότι θα συνεχίζονταν τα… λάθη.

Αρχικά το σκέφτηκε να αποχωρήσει ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, όμως κρατήθηκε, αλλά όσο περνούσαν οι μέρες, τόσο μεγάλωνε και το… άγχος του, λέγοντας χαρακτηριστικά στους δικούς του, ανθρώπους: «Ήταν για εμάς μια τεράστια ζημιά οι Ελευθερόπουλος και Λουμπαρδέας».

Άμα τη επιστροφή της ομάδας από την προετοιμασία, έγιναν τα… ίδια λάθη από το πρώην τεχνικό επιτελείο με τον Γιώργο Μπάρλο, να κάνει υπομονή. Όμως μετά τον αγώνα με την Καλαμάτα, είχε πάρει την απόφασή του και αυτή δεν άλλαζε.

Ποια ήταν; Η αποχώρηση του Έλληνα προπονητή και του επιτελείου του, θα γινόταν είτε η Παναχαϊκή είχε ηττηθεί -όπως και έγινε- είτε είχε κερδίσει.

Όπως πιστεύουν οι άνθρωποί του, από το στενό του περιβάλλον, έκανε τη σωστή επιλογή με την πρόσληψη του τεχνικού Νίκου Παπαδόπουλου και πλέον βλέπουν τον πρόεδρο της ΠΑΕ σαφώς πιο ήρεμο από ποτέ, έχοντας ο ίδιος έναν και μοναδικό σκοπό, αυτόν της ανόδου στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πηγή: matchnews

Δείτε επίσης:

Παναρκαδικός: Αναλαμβάνει ο Δρακόπουλος!

Football League: Ανακοίνωση-βόμβα κατά της Νίκης Βόλου!

The post Παναχαϊκή: «Έπρεπε να φύγει μετά τη Νίκη Βόλου»! appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com