Παναχαϊκή: Έχει βάθος και ποιότητα…

Η Παναχαϊκή έχει μπροστά της 25 ημέρες μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος για να δουλέψει, να βελτιώσει την αγωνιστική της εικόνα και να παρουσιαστεί έτοιμη στην πρεμιέρα με τα Τρίκαλα.

Η φετινή Παναχαϊκή είναι μια ομάδα που διαθέτει αρκετούς παίκτες με ποιότητα, ενώ έχει μεγάλο βάθος που θα μετρήσει στην πορεία του πρωταθλήματος.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος βλέπει με ικανοποίηση να ανεβάζουν ρυθμούς παίκτες που είχαν χάσει προπονήσεις το τελευταίο διάστημα και έχει την ευκαιρία να καταστρώσει τα πλάνα του για την αρχική ενδεκάδα.

Ο Λαρέα συνεχώς παρουσιάζεται και καλύτερος, ο Φερνάντο Χοάο που είναι σημαντικός παίκτης για την τεχνική ηγεσία, αναμένεται να πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής στα επόμενα φιλικά παιχνίδια, ο Μπρους έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού στους προσαγωγούς, ο Μένκα είναι έτοιμος και πλέον η τεχνική ηγεσία μπορεί να κάνει τα σχέδια της έχοντας όλους τους παίκτες στην διάθεση της.  Ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος  είναι μια ακόμα πολύτιμη μονάδα, ενώ αίσιο τέλος αναμένεται να έχει και η απόκτηση του Χρήστου Γιούση.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έχει ευχάριστο πονοκέφαλο αφού έχει πολλές επιλογές και  αναμένεται ο συναγωνισμός  να είναι μεγάλος για μια θέση στην αρχική ενδεκάδα. Μπορεί σε κάποιες θέσεις  να φαίνεται πως η τεχνική ηγεσία καταλήγει στα πρόσωπα  που θα ξεκινήσουν στην αρχική ενδεκάδα, αλλά υπάρχουν ακόμα αρκετά ερωτηματικά και είναι πολλοί οι υποψήφιοι που θα διεκδικήσουν να βρεθούν στην αρχική ενδεκάδα.

Η Παναχαϊκή διαθέτει πολλές εναλλακτικές λύσεις στο φετινό ρόστερ, παίκτες που ξέρουν καλά την κατηγορία και πρέπει να αξιοποιήσει τα πλεονεκτήματα που διαθέτει για να πετύχει τον στόχο της ανόδου.

Πηγή: SportFM Πάτρας

The post Παναχαϊκή: Έχει βάθος και ποιότητα… appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com