Παναχαϊκή: Ανοίγει τα χαρτιά του ο Μπάρλος

Ο Γιώργος Μπάρλος θα ανοίξει τα χαρτιά του για την επόμενη μέρα και τον προγραμματισμό της νέας περιόδου στο τέλος της επόμενης εβδομάδας όπου πιθανότατα θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου.

Σήμερα Κυριακή έχει την βάπτιση του γιου του και από τις αρχές της νέας εβδομάδας αναμένεται να οριστικοποιήσει το πλάνο της νέας περιόδου και να δημοσιοποιήσει τις τελικές του αποφάσεις.

Το τελευταίο διάστημα υπάρχουν διεργασίες, συζητήσεις, επαφές αφού εξετάζονται διάφορα πρότζεκ για την νέα περίοδο, αλλά ο τελευταίος λόγος ανήκει στο αφεντικό της ΠΑΕ. Βέβαια η επόμενη μέρα δεν είναι εύκολη για την Παναχαϊκή αφού έχει αρκετά θέματα που πρέπει να λύσει . Απαιτείται να καταβληθεί ένα σημαντικό ποσό χρημάτων από τον Γιώργο Μπάρλο για την τακτοποίηση των περσινών υποχρεώσεων προς το ποδοσφαιρικό τμήμα, θα πρέπει να μπει το ποσό των 135.000 ευρώ για να συμπληρωθεί η κατάθεση της εγγυητικής επιστολής, ένα ποσό θα δοθεί μέσα στο καλοκαίρι σε παίκτες που κερδίσουν παλιές προσφυγές όπως έχει γίνει με τους Ρόκα, Μητρόπουλο, Παπανικολάου, θα πρέπει να δοθούν χρήματα σε προκαταβολές νέων παικτών αλλά και λειτουργικά έξοδα της ΠΑΕ, σε ΕΦΚΑ και κάποια χρέη που θα πρέπει να τακτοποιηθούν. Άρα το οικονομικό είναι το πρώτο θέμα που απασχολεί τον Γιώργο Μπάρλο και τις λύσεις που θα πρέπει να δοθούν για να προχωρήσει η δημιουργία μιας καλής και ανταγωνιστικής ομάδας.

Στις 30 Ιουνίου λήγουν τα συμβόλαια αρκετών παικτών και μέχρι τότε θα έχουν υπάρξει επαφές και συναντήσεις αφού υπάρχει διάθεση για ανανέωση της συνεργασίας με ορισμένους παίκτες. Είναι αρκετά τα μέτωπα που καλείται να κλείσει η ΠΑΕ ενόψει του προγραμματισμού της νέας περιόδου, ενώ εκτός απροόπτου αναμένονται μαζικές αποφάσεις από τον πρόεδρο της ομάδας που θα αφορούν το τεχνικό επιτελείο, αφού ο Χρήστος Καραπίτσος που είναι το φαβορί να αναλάβει, θα στελεχωθεί με νέα πρόσωπα στο τεχνικό επιτελείο. Αλλαγές αναμένονται και στην στελέχωση της ΠΑΕ αλλά και στο ποδοσφαιρικό τμήμα όπου υπάρχουν συζητήσεις με πρόσωπα για να αναλάβουν τα καίρια πόστα.

Πηγή:sportfmpatras.gr

The post Παναχαϊκή: Ανοίγει τα χαρτιά του ο Μπάρλος appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com