Παναχαϊκή: «Ευχαριστούμε τον συγκλονιστικό κόσμο που μας στηρίζει»

Ευχαριστήρια ανακοίνωση για την στήριξη που τους δείχνουν οι φίλοι της ομάδας κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν έβγαλαν οι παίκτες της Παναχαϊκής μετά τη χθεσινή αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Ο κόσμος της Παναχαϊκής βρέθηκε για άλλη μια φορά κοντά της, όπως το κάνει καθ’ όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν, και οι παίκτες της πατρινής ομάδας εξέδωσαν μια ευχαριστήρια ανακοίνωση μετά το χθεσινό ματς με τον ΟΦΗ.

«Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε το συγκλονιστικό μας κόσμο, που ολόκληρη τη χρονιά μας στήριξε και εξακολουθεί να μας στηρίζει, παρά το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα τα αποτελέσματα δεν ήταν τέτοια έτσι ώστε να ικανοποιούν τους φιλάθλους μας αλλά ούτε και εμάς τους ίδιους. Γι’ αυτό ο κόσμος μας θα πρέπει να γνωρίζει ότι εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια στα εναπομείναντα παιχνίδια, με σκοπό να ολοκληρώσουμε τη φετινή σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να κάνουμε υπερήφανο τόσο τον κόσμο μας, όσο και την πόλη την οποία εκπροσωπούμε. Σας ευχαριστούμε για την στήριξη όλη τη χρονιά. Να εξακολουθήσετε να είστε κοντά μας», ήταν η ανακοίνωση των παικτών της Παναχαϊκής.

Πηγή: gazzeta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...