Παναχαϊκή: Θέλει 4-5 παίκτες από Σούπερ Λιγκ!

Τα play out στην Σούπερ Λίγκ ολοκληρώνονται σήμερα Σάββατο και από την επόμενη εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις στα μεταγραφικά της Παναχαϊκής.

Έχουν γίνει επαφές με αρκετούς παίκτες και πρόθεση είναι να αποκτηθούν 4-5 καλοί ποδοσφαιριστές από την Σούπερ Λίγκ που θα κάνουν την διαφορά και θα δώσουν ποιότητα στην ομάδα.

Η Παναχαϊκή επιμένει για την απόκτηση του Απόστολου Σκόνδρα , αφού δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια παρότι ο παίκτης θέλει να συνεχίσει σε ομάδα Σούπερ Λίγκ.

Ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος που έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ  Γιάννινα είναι στην λίστα και εξετάζεται η περίπτωση του.

Όμως η ομάδα του ΠΑΣ ρυθμίζει και το θέμα του τερματοφύλακα Ορέστη Μένκα αφού είναι η ομάδα που του έχει καταθέσει πρόταση από την Σούπερ Λίγκ και είναι ο αντίπαλος της Παναχαϊκής για την απόκτηση του.

Επαφές έχουν γίνει τόσο με τον Παναγιώτη Συμελίδη όσο και με τον Γιάννη Λουκίνα αλλά για την ώρα οι απαιτήσεις τους κρίνονται υπέρογκες και μόνο αν τις ρίξουν μπορεί να υπάρξει μεταγραφική εξέλιξη.

Ο Σίνισα Μπάμπιτς που μένει ελεύθερος από τον Απόλλωνα Σμύρνης είναι στην λίστα αλλά δεν έχει γίνει επίσημη επαφή.

Πάντως πρόθεση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου είναι αν αποκτηθεί ξένος παίκτης εγνωσμένης αξίας που θα κάνει την διαφορά και θα δώσει ποιότητα στην ομάδα .

Συζητήσεις υπάρχουν και με αρκετούς ακόμα παίκτες και από τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις.

Πηγή: sportfmpatras

The post Παναχαϊκή: Θέλει 4-5 παίκτες από Σούπερ Λιγκ! appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com