Παναχαϊκή: Θετικά δείγματα γραφής στην αφετηρία του “Ελέ”

Σίγουρα η σεζόν μόλις άρχισε για την Παναχαϊκή, αφού διανύουμε την παρθενική εβδομάδα της προετοιμασίας της και έχουν γίνει μόλις 5 προπονήσεις.

Ωστόσο οι πληροφορίες της “match” για τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο και τα πρώτα δείγματα γραφής του ως προπονητής της πατρινής ομάδας είναι θετικές, αφού ο φιλόδοξος τεχνικός είναι της… λεπτομέρειας.

Αρχικά έχει κάνει καλή εντύπωση στους ποδοσφαιριστές της ομάδας και μέχρι ώρας η συνεργασία είναι άψογη, ενώ και οι πρώτες προπονήσεις είναι απαιτητικές, με τον “Ελέ” να δείχνει σχολαστικός και ενεργός κατά την διάρκεια της προπόνησης.

Φυσικά καλή εικόνα έχει δείξει στον ρόλο του βοηθού του και ο Στέλιος Βενετίδης και η αφετηρία κρίνεται θετική. Βέβαια η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση σε καίριες θέσεις και με παίκτες που θα έρθουν για να κάνουν την διαφορά και το τεχνικό τιμ μαζί με τον Νίκο Λουμπαρδέα επαγρυπνούν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Μέχρι ώρας ας μείνουμε σε αυτά τα ολίγα και η συνέχεια θα δείξει – και μόλις ολοκληρωθεί το ρόστερ- για να δούμε που θα μπορεί να στοχεύσει η νέα Παναχαϊκή που χτίζεται και που θα τοποθετηθεί  ο πήχης των προσδοκιών.

Πηγή: matchnews

The post Παναχαϊκή: Θετικά δείγματα γραφής στην αφετηρία του “Ελέ” appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...