Παναχαϊκή: Οι τελευταίες κινήσεις μετά την Πορταριά…

Με εκκρεμότητα την ανακοίνωση για την απόκτηση του Αργεντινού Μάουρο Τσερούτι έχουν ολοκληρωθεί προσωρινά οι μεταγραφικές προσθήκες για την Παναχαϊκή η οποία έχει ενισχυθεί πάρα πολύ.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ τις τελευταίες μέρες έχουν αφήσει στην άκρη τις όποιες επαφές και έχουν ρίξει την προσοχή τους στην προετοιμασία στην Πορταριά Πηλίου και όπως είναι λογικό δεν θέλουν να υπάρχει ο παραμικρός λόγος για να χαθεί η συγκέντρωση όλων των παικτών.

Με την επιστροφή της ομάδας στην βάση της, την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου, αναμένεται να έχουν βγει αγωνιστικά συμπεράσματα από τον Ελευθερόπουλο ώστε στη συνέχεια να αποφασιστεί αν και σε ποιες θέσεις θα γίνουν προσθήκες.

Πάντως το ρεπορτάζ της «Γνώμης» λέει πως οι προσθήκες που θα γίνουν τον Σεπτέμβριο -η διορία λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου- δεν θα ξεπερνούν τις 1 ή 2.

Η μία αναμένεται να είναι ένας ποδοσφαιριστής που θα παίζει «10άρι», παίκτης με σημαντική εμπειρία -έχουν ξεχωρίσει ορισμένες περιπτώσεις- και ενδεχομένως μια ακόμα προσθήκη ίσως στα μπακ αλλά αυτά θα κριθούν από το τεχνικό επιτελείο.

Οι μέρες προετοιμασίας το Πήλιο θα είναι και σημαντικό τεστ για τους περισσοτέρους «μικρούς» ώστε να φανεί ποιοι από αυτούς θα συνεχίσουν στην πρώτη ομάδα και ποιοι θα μείνουν στην Κ19 ή θα δοθούν δανεικοί.

The post Παναχαϊκή: Οι τελευταίες κινήσεις μετά την Πορταριά… appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com