Παναχαϊκή: Πατάει… χορτάρι χωρίς Οφρυδόπουλο

Ξεκινούν οι προπονήσεις στην Παναχαϊκή που επιστρέφει μετά από σχεδόν 90 μέρες αναστολής στο γήπεδο.

Με την ειλημμένη απόφαση της συνέχισης του πρωταθλήματος, η Παναχαϊκή καλείται να μπει σε διαδικασία «restart» έστω και για τα 2 εναπομείναντα παιχνίδια, με Απόλλωνα Σμύρνης και Πλατανιά εκτός έδρας, τα οποία απομένουν για να ολοκληρωθεί τυπικά η φετινή σεζόν στην Super League 2.

Πρώτα απ’ όλα οι «ροσονέρι» θα κληθούν να περάσουν από τα υγειονομικά τεστ κατά του COVID-19 ώστε να μπορέσουν στην συνέχεια να ξεκινήσουν τις προπονήσεις. Αυτή η διαδικασία θα χρειαστεί 2 μέρες για να ολοκληρωθεί, με τους ποδοσφαιριστές να χωρίζονται σε 2 γκρουπ, ενώ από την ίδια διαδικασία θα περάσουν και οι εργαζόμενοι της ΠΑΕ, από οποιοδήποτε πόστο και αν προέρχονται.

Χωρίς Οφρυδόπουλο οι προπονήσεις…

Αυτό που έχει σημασία και πρέπει να αναφέρουμε, είναι ότι στην συνέχεια της χρονιάς, παρά το υπάρχον συμβόλαιο, δεν πρόκειται να δούμε τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο να κοουτσάρει την ομάδα. Η μη συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών έχει επιφέρει ρήξη και παρά την πρόθεση του Αθηναίου τεχνικού να είναι στις προπονήσεις ώστε να μην έχει πρόβλημα με το συμβόλαιο του (σ.σ. το μικρό κομμάτι που απομένει), η ΠΑΕ δεν συζητά καν το ενδεχόμενο να επιτρέψει στον μέχρι πρότινος τεχνικό να βρεθεί στην Αγυιά.

Η «Match» πληροφορείται ότι θα του δοθεί άδεια που θα καλύπτει και τις δύο πλευρές μέχρι τις 30/6, όταν και τυπικά ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του.

Πηγή: matchnews

The post Παναχαϊκή: Πατάει… χορτάρι χωρίς Οφρυδόπουλο appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com