Παναχαϊκή: Σε αποχή οι παίκτες – «Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας αμισθί και λαμβάνουμε αόριστες υποσχέσεις»

Ανακοίνωση με βολές κατά της διοίκησης εξέδωσαν οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής που κάνουν λόγο για αοριστίες από την πλευρά της ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση:

Όλοι εμείς οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της ιστορικής ομάδας της Παναχαικης, σεβόμενη την αξία και το όνομα αυτής, όχι στα λόγια αλλά και στη πράξη, γνωστοποιούμε ότι εδώ και αρκετούς μήνες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας αμισθί με υπομονή και ηρεμία και με μοναδικό σκοπό στην επαναφορά της ομάδας στη θέση που της αξίζει. Σε επανειλλημένες οχλήσεις προς τη διοίκηση για το τι μέλη γενεσθαι με τις οφειλές μας, λαμβάναμε πάντα αόριστες υποσχέσεις σε αόριστο χρόνο.

Προς σεβασμό στην ομάδα και στους εαυτούς μας, συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε με το ίδιο πάθος και την ίδια αγωνιστικότητα σε κάθε αγώνα παρά τις αντίξοες συνθήκες. Με εκτίμηση και σεβασμό προς την Παναχαϊκή ιδέα και τον φίλαθλο κόσμο της.Μέχρι νεωτερας και μέχρι καταβολής μεριδίου των δεδουλευμένων μας δεν θα πραγματοποιήσουμε καμία προπόνηση προς ενημέρωση του φιλάθλου κόσμου.

The post Παναχαϊκή: Σε αποχή οι παίκτες – «Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας αμισθί και λαμβάνουμε αόριστες υποσχέσεις» appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com