Παναχαϊκή: Στην Πάτρα ο Μπέζας – Όλα ανοικτά με Μυροφορίδη

Οι εξελίξεις αναφορικά με την επόμενη μέρα της Παναχαϊκής φαίνεται πως θα είναι άμεσες.

Όπως προκύπτει εντός της εβδομάδας πιθανότατα την Πέμπτη ο Γιώργος Μπέζας θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της Παναχαϊκής Γιώργο Μπάρλο έτσι ώστε να τεθεί επί τάπητος το θέμα της επιστροφής του στην ομάδα.

Πιθανό το σενάριο συνάντησης με τον Παύλο Μυροφορίδη

Με τον ισχυρό άνδρα των Χανίων Αντώνη Ροκάκη αναμένεται να τα πει μέσα στην εβδομάδα ο Παύλος Μυροφορίδης έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει η παραμονή του ή όχι στα Χανιά

Εκτός από την περίπτωση του Γιώργου Μπέζα που προορίζεται για το πόστο του γενικού διευθυντή, ο πρώτος στόχος αναφορικά με τη θέση του τεχνικού διευθυντή ακούει στο όνομα Παύλος Μυροφορίδης.

Ο έμπειρος παράγοντας ίσως εντός της εβδομάδας να γνωρίζει αν θα συνεχίσει ή όχι στα Χανιά και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξη Διγενή που το μετέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM Πάτρας 96,3 δεν αποκλείεται στο τέλος της εβδομάδας να έχει συνάντηση με τον Γιώργο Μπάρλο και να τα πουν για πρώτη φορά από κοντά με φόντο το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Το σίγουρο είναι πάντως και από την εξέλιξη των δύο αυτών περιπτώσεων πως ο Γιώργος Μπάρλος θέλει να κινηθεί γρήγορα για να κλείσει τη στελέχωση της ομάδας για τη νέα περίοδο.

Πηγή: sportfmpatras

The post Παναχαϊκή: Στην Πάτρα ο Μπέζας – Όλα ανοικτά με Μυροφορίδη appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com