Παναχαϊκή: Φουλάρει για την ενισχυσή του ρόστερ!

Η Παναχαϊκή εντείνει την προσπάθεια της για την ενίσχυση της με καλούς παίκτες και μέσα στην εβδομάδα αναμένονται νέες ανακοινώσεις.

Χτυπάει σε πολλά μέτωπα, είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με αρκετούς παίκτες και από την στιγμή που ο Γιώργος Μπάρλος έχει αποφασίσει να κάνει αύξηση του μπάτζετ είναι βέβαιο ότι θα υλοποιήσει τις εισηγήσεις της τεχνικής ηγεσίας με ποιοτικούς παίκτες. Το βάρος έχει πέσει στις μεταγραφές με παίκτες τόσο από τον Ελλαδικό χώρο όσο και από το εξωτερικό και το ρόστερ θα φτάσει στους 28-29 παίκτες με τέσσερις τερματοφύλακες.

Θα είναι πιο μεγάλο από τους 25 παίκτες που αρχικά είχε ειπωθεί αφού θα υπάρξουν 7-8 μεταγραφές ακόμα, ενώ είναι πιθανόν να κοπούν και κάποιοι νεαροί παίκτες πριν την αναχώρηση για το Πήλιο. Ξένος αμυντικός μέσος που παίζει σε Ελληνική ομάδα, ο Γιάννης Λουκίνας, ο Δημήτρης Ανάκογλου, ο Απόστολος Σκόνδρας είναι παίκτες που απασχολούν την Παναχαϊκή και αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες ημέρες, ενώ στο προσκήνιο είναι και ξένοι παίκτες.

Παράλληλα στην ΠΑΕ ενημερώθηκαν ότι η αδειοδότηση πήρε παράταση έως τις 30 Αυγούστου, οπότε υπάρχει χρόνος να ολοκληρωθεί ο φάκελος αφού είναι σχεδόν έτοιμος, ενώ μετά τον Δεκαπενταύγουστο αναμένεται η συνάντηση του Γιώργου Μπάρλου με τον Σάκη Καλογερόπουλο για να ολοκληρωθεί και τυπικά στην συνέχεια από την Ε.Ε. Αθλητισμού η μεταβίβαση των μετοχών και η μετάβαση στην νέα εποχή.

Πηγή: sportfmpatras

The post Παναχαϊκή: Φουλάρει για την ενισχυσή του ρόστερ! appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...