Παναχαϊκή: 4.500 ευρώ το μήνα για τα γήπεδα

Ο Γιώργος Μπάρλος δίνει μεγάλη βαρύτητα στα γήπεδα  της Παναχαϊκής τόσο στην Αγυιά, όσο και στο προπονητήριο στην Οβρυά.

Παρότι είμαστε σε περίοδο καραντίνας η συντήρηση στα γήπεδα δεν σταματάει ούτε ημέρα.  Σήμερα στο γήπεδο της Αγυιάς έγινε υδρολίπανση για αρκετή ώρα ενώ στην Οβρυά έχει γίνει επανασπορά και το γήπεδο έχει αρχίσει και πρασινίζει.

Ο Γιώργος Μπάρλος δαπανά μηνιαίως μεγάλα ποσά για τα δυο γήπεδα αφού θέλει να βρίσκονται στο μέγιστο επίπεδο και να  έχουν την καλύτερη ποιότητα  για την σωστή προετοιμασία της ομάδας ώστε να διευκολύνεται και το έργο του προπονητή.

Μηνιαίως το συνολικό κόστος ανέρχεται για τα δυο γήπεδα στο ποσό των 4500 ευρώ,  αφού με 2200 ευρώ αμείβεται ο γεωπόνος που καθημερινά τα επιβλέπει και ποσό 2300 ευρώ καταβάλλεται για τους φύλακες και τους φροντιστές των γηπέδων.

Ετησίως το αφεντικό της ΠΑΕ θέλει ποσό 60000 ευρώ μόνο για την συντήρηση και φύλαξη των γηπέδων που είναι ένα μεγάλο νούμερο.

Και αν προσθέσουμε και τα χρήματα που θα δοθούν στην ερασιτεχνική για όλη την χρονιά το ποσό θα αγγίξει τα 100.000 ευρώ για την χρήση και συντήρηση των δυο γηπέδων.

Διόλου ευκαταφρόνητο ποσό αφού και οι υποχρεώσεις της ΠΑΕ και του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι μεγάλες κάθε μήνα.

Όμως ο Γιώργος Μπάρλος θέλει να είναι στο βέλτιστο επίπεδο τα δυο γήπεδα και δεν σκέπτεται τα χρήματα που πρέπει να δαπανηθούν για να είναι σε άριστη κατάσταση.

Βεβαίως μηνιαίο κόστος υπάρχει και για τις προπονήσεις στο Κτήμα Γουρδούπη όπου έχει γίνει συμφωνία για την χρήση του γηπέδου για έξι μήνες και η Παναχαική θα το χρησιμοποιεί όποτε ο Νίκος Παπαδόπουλος επιλέγει να γίνονται στο γήπεδο αυτό οι προπονήσεις της ομάδας.

Πηγή: sportfmpatras

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία Μπαξεβάνου με το ρόστερ!

Παπαϊωάννου: H νέα κατάσταση επηρεάζει ποικιλοτρόπως τους παίκτες

Γ’ Εθνική: «Η μείωση στη διαιτησία φέρνει… Rapid τεστ»!

«Κίνδυνος για τους παίκτες αν ξεκινήσουν άμεσα αγώνες»

Αυγενάκης: Έχουμε επιχειρήματα, αλλά το βλέπω δύσκολο…

The post Παναχαϊκή: 4.500 ευρώ το μήνα για τα γήπεδα appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com