Πανελλήνια Ένωση Προπονητών: Οι παράγοντες να μην προσβάλλουν τους προπονητές

Ανακοίνωση με πολλούς αποδέκτες εξέδωσε η Πανελλήνια Ένωση Προπονητών Ποδοσφαίρου καθώς θέλει να εφιστήσει την προσοχή σε παράγοντες προκειμένου να μην προσβάλλουν την προσωπικότητα ενός προπονητή.

Παράλληλα, ευχαρίστησαν προπονητές της Super League 1 και της Super League 2 για τη συμπαράσταση.

Αναλυτικά:

“Η Πανελλήνια Ένωση Προπονητών Ποδοσφαίρου (Π.Ε.Π.Π.) ευχαριστεί τους συνάδελφους προπονητές της Super League 1 και της Super League 2 που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της και υποστήριξαν με τις δηλώσεις τους, τους συνάδελφους προπονητές όλων των κατηγοριών, των οποίων τα πρωταθλήματα δεν έχουν επανεκκινήσει ακόμα. Ευελπιστούμε να τελειώσει γρήγορα αυτός ο εφιάλτης της πανδημίας COVID-19 και να επανέλθουμε όλοι στον φυσικό μας χώρο, τα γήπεδα.

Έως τότε είμαστε δίπλα σε όλους τους προπονητές και σε όλα τα προβλήματα τους που μπορούμε να επιλύσουμε. Επίσης, θέλουμε να εφιστήσουμε την προσοχή σε όλους τους παράγοντες του ποδοσφαίρου να μην χρησιμοποιούν λέξεις, οι οποίες προσβάλλουν την προσωπικότητα του προπονητή διότι το ποδόσφαιρο για να πάει μπροστά χρειάζεται όλοι όσοι ασχολούνται μαζί του να είναι ευγενικοί και ευπρεπείς.”

The post Πανελλήνια Ένωση Προπονητών: Οι παράγοντες να μην προσβάλλουν τους προπονητές appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com