Πανηγυρίζει η Θύελλα Βασιλί, πάει για τελικό με Μυραϊκό ο Αετόλοφος!

Η Θύελλα Βασιλί κατάφερε να πάρει τον βαθμό που χρειαζόταν για να «σφραγίσει» την άνοδο, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς σκορ με τον Αετό Αετολόφου, ο οποίος στη τελευταία αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Γ’ ΕΠΣ Λάρισας, έχει έναν τελικό μπροστά του με τον ίδιο στόχο!

Οι φιλοξενούμενοι έτσι εξασφάλισαν την άνοδό τους στην Β’ ΕΠΣ Λάρισας, κάτι που διεκδικεί και μπορεί να πετύχει και ο Αετόλοφος τη τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Καθώς η Μαρμαρίνη που βρίσκεται έναν βαθμό μπροστά του στη 3η θέση έχει ρεπό και ο Αετόλοφος θα παίξει στην έδρα του Μυραϊκού την άνοδο του, καθώς χρειάζεται μόνο νίκη για να πάρει το τρίτο εισιτήριο!

Το Βασιλί δεν ήθελε να ρισκάρει και να μην «κλειδώσει» τον μεγάλο της στόχο, γι’ αυτό φρόντισε πρώτα να εξασφαλίσει ότι δεν θα παραβιαστεί η εστία της. Από την άλλη, ο Αετόλοφος, πίεσε για το γκολ της νίκης, έχοντας κάποιες σημαντικές ευκαιρίες με τους Ντελή, Πικούλη και Βούζα να μη καταφέρνουν να σκοράρουν.

Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού μάλιστα ζήτησαν πέναλτι, με τον διαιτητή κ. Κουκούλη να έχει αντίθετη άποψη. Έτσι τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τον βαθμό της ισοπαλίας και το Βασιλί να πανηγυρίζει τον προβιβασμό και τον Αετόλοφο να περιμένει τη τελευταία αγωνιστική για να πετύχει τον ίδιο στόχο.

Οι Συνθέσεις

Αετός Αετολόφου (Κώστας Τσανάς): Σμαραάς, Μπρλαντζας, Κοντοδήμος, Παντελιάδης, Κόντρα (79′ Παφίλης), Ντελής Σπ., Κασίδας, Γιαννακός, Ντελής Αντ. (72′ Στεμπάρι), Πικούλης, Βούζας.

Θύελλα Βασιλί (Παναγιώτης Κορδαλής): Γκατζανάς, Γιαχνής, Αλεξίου, Τριανταφύλλου Β., Μπόγκας, Τριανταφύλλου Αν., Τλούπας, Ξυνογαλάς, Τσιάμπας, Καναβός, Καραγιάννης (82′ Αρίφι).

Διαιτητική Τριπλέτα
Κουκούλης, Καραμαγκιόλας, Τσιρεβέλος.